Kindvriendelijk kamperen

Kamperen met kinderen

Met de kinderen naar een kindvriendelijke camping in Frankrijk is gegarandeerd succes. In onze beleving is een kindvriendelijke camping in Frankrijk een camping die animatie zoals schilderen, spelletjes of excursies organiseert voor jonge kinderen. Er zijn grote campings in Frankrijk met een kinderclub of apart restaurant waar je bijvoorbeeld pannenkoeken kan eten. Natuurlijk kan je ook een vakantie boeken op een leuke kleine kindvriendelijke camping. Meer praktisch zijn de campings in Frankrijk met omheind zwembad en of een afgesloten speelterrein/park. Een kindvriendelijke camping in Frankrijk aan zee met zwembad vindt u in Noord -Midden -en Zuid-Frankrijk. Lees verder…

Toon alle kindvriendelijke campings

Ontdek ook: alle campingthema’s

Top 6 aanbieders

Roan

De beste campingvakantie aanbieder van 2019!

Roompot Frankrijk

Boek jouw favoriete vakantiepark in Frankrijk.

Vacanceselect

De specialist in camping en glamping vakanties.

Suncamp

Zorgeloos genieten op een camping.

Homair

Comfortabele accommodaties voor het hele gezin.

Villatent

Glamping in een Villatent in Frankrijk.

Kindvriendelijk kamperen

Kindvriendelijke campings met animatie

De meeste kindvriendelijke campings bieden tijdens de schoolvakantie animatie aan. De kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten waar ze heel de dag zoet mee zijn. Er zijn verschillende campings met kidsclubs, waar de kinderen kunnen knutselen, spelen, dansen en noem maar op. Voor de oudere kinderen zijn er ook diverse animatieteams die leuke activiteiten doen, zoals verschillende groepsspellen of kanoën. Dit geeft u tijd om even helemaal tot rust te komen zonder de kinderen om u heen. Vaak zijn er verschillende leeftijdsgroepen voor de kinderen. Daarnaast hebben verschillende campings Nederlandse animatie. Hier kunnen de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen en makkelijk Nederlandse vriendjes maken.

Kindvriendelijke campings met zwembad

Verschillende kindvriendelijke campings hebben een zwembad waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waar ze heerlijk in kunnen spelen en voor de oudere kinderen zijn er diepere zwembaden. Sommige campings hebben zelfs een heel zwemparadijs met verschillende glijbanen en baden. Vaak zijn de zwembaden op kindvriendelijke campings omheint voor de veiligheid. Bij een kindvriendelijke camping met zwembad biedt allerlei mogelijkheden voor jong en oud!

Kindvriendelijke camping aan zee

Met de kinderen naar een camping aan zee? In Frankrijk liggen veel kindvriendelijke campings aan zee. Hier kun je heerlijk genieten van een strandvakantie aan zee op een prachtige kindvriendelijke camping. De kinderen kunnen zich aan zee helemaal vermaken. Bij een vakantie aan zee kunnen de kinderen heerlijk zandkastelen maken, een balletje slaan of zwemmen in de zee. Vaak liggen de kindvriendelijke campings bij een strand waar in de zomermaanden strandbewaking is.

Kleine kindvriendelijke camping

In Frankrijk vind je ook verschillende kleine kindvriendelijke campings. Deze campings zijn vaak ruim opgezet en hebben veel rust en ruimte. De campingplaatsen zijn vaak erg ruim en liggen vaak midden in de natuur. Op een kindvriendelijke kleine camping hangt een sfeervolle sfeer waar kinderen elkaar snel kunnen leren kennen. Vaak is er ook een zwembad op een kleine kindvriendelijke camping wat ideaal is voor de kinderen

Kindvriendelijke camping met Nederlandse eigenaar

Verschillende kindvriendelijke campings hebben een Nederlandse eigenaar. Op een camping met een Nederlandse eigenaar is er vaak Nederlandse animatie op de camping waar de kinderen zich kunnen vermaken. Op een kindvriendelijke camping met Nederlandse eigenaar kunnen de kinderen ook makkelijk met elkaar omgaan en vriendjes maken.

Toon alle kindvriendelijke campings