Genieten van de rust en de ruimte op een kleine camping

Vakantie op een kleine camping in Zuid-Frankrijk is ideaal voor een rustieke kampeervakantie in alle rust en ruimte in de natuur. Vanaf de kleine camping heeft u de mogelijkheid om de uitgestrekte kustlijn, nationale parken en de vele badplaatsen van Zuid-Frankrijk te ontdekken.

Lees meer

Advertentie

Kleine camping in Zuid-Frankrijk

De kleinschalige campings in Zuid-Frankrijk beschikken over niet meer dan 60 tot 80 plaatsen. Afhankelijk van het oppervlakte van de camping. Daarnaast vindt u in Zuid-Frankrijk minicampings met maximaal 10 plaatsen. Op een kleine camping kunt u met het hele gezin genieten van rust, de ontspannen gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Er is keuze uit heel veel verschillende campings. Zo zijn er bijvoorbeeld kindvriendelijke, Nederlandse, groene en charme kleine campings.

De veelzijdigheid van Zuid-Frankrijk

Een kampeervakantie in Zuid-Frankrijk is de perfecte manier om te genieten van zon, zee en strand en het prachtige groene binnenland van de regio’s: Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Côte d’Azur, de Zuid-Franse-Alpen, Aquitaine en Midi-Pyrénées. Langs de kust wisselen zandstranden en rotsen elkaar af. Hier kun je dus heerlijk wandelen, maar ook zonnebaden bij één van de velen bekende stranden. In het binnenland kun je veel mooie natuur vinden. Hier bevindt zich bijvoorbeeld de Pyreneeën en de Franse alpen waar de ervaren wandelaar zich kan uitleven. Ook zijn er talloze natuurparken zoals de Verdon, waar je de beroemde Gorges du Verdon kan bewonderen. Ga surfen in het Zuidwesten en neem een duik in het Azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Ontdek de authentieke dorpjes in het binnenland en mondaine badplaatsen van de Côte d’Azur.