Camping Le Trèfle à 4 Feuilles in Commequiers is een gezinscamping in het hart van de Vendée vlakbij de oceaan en bij een meer in de Pays-de-la-Loire.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 51
Huuraccommodaties: 11
Hoogte: 39 m

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles in Commequiers is een gezinscamping in het hart van de Vendée vlakbij de oceaan en bij een meer in de Pays-de-la-Loire. Leuke camping met verwarmd zwembad en kinderboerderij. De kampeerplaatsen zijn mooi ruim net als de sanitairruimte. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een aparte ruimte voor families en gehandicapten. Voor de kleintjes zijn er speciale kindertoiletten. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans met terras en tuinmeubilair. In de zomermaanden is er dagelijks een broodservice met vers brood en croissants. Elke maandag worden nieuwe campinggasten welkom geheten tijdens de welkomstcocktail op camping Le Trèfle à 4 Feuilles. Daarnaast kan er worden getafeltennist, is er tafelvoetbal en een biljarttafel. Voor de kinderen is er een speeltuin en een kinderboerderij. Kom in de avonden gezellig samen tijdens themadiners met mosselen en andere specialiteiten. Ontspannen kan in het overdekte en verwarmde zwembad.

Camping aan de Vendée kust

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles ligt in Commequiers waar elke woensdag en zaterdag een weekmarkt plaatsvindt. Bezoek in Commequiers ook het prachtige kasteel gelegen aan het water. Ook de zee en het strand zijn dichtbij om lekker te luieren of te zwemmen in de oceaan. Op het meer kunt u verschillende watersporten beoefenen. Samen met het hele gezin een dagje uit kan in Le Puy de Fou, een historisch attractiepark.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Trèfle à 4 Feuilles voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Trèfle à 4 Feuilles

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Commequiers

La Jouère, Route de Coëx, 85220 Commequiers (Frankrijk)

+33 (0)2 51 54 87 54
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.