Algemene gegevens

Staanplaatsen: 37
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 770 m

Groene camping in de Corrèze

Welkom op camping La Roche Canillac, midden in het groene hart van het departement de Corrèze. Camping La Roche Canillac is een leuke camping bij het middeleeuwse dorpje La Roche-Canillac, midden in het groene hart van het departement de Corrèze en zo’n 250 meter van het meer Étang de la Borde. Een mooie camping met 37 grote kampeerplekken in een parkachtige sfeer, omringd door grote bomen. Wat mag je daar verwachten? Er worden zes trekkershutten en een grote stacaravan / mobilhome verhuurd.

Veel ruimte voor plezier

Op ons eigen terrein hebben we een voetbalveld, een tennisbaan, een jeu de boulesbaantje en twee tafeltennistafels. Voor de allerkleinsten hebben we op het centrale plein een speeltuintje. Perfect voor rustzoekers of een actieve vakantie met de kinderen, midden in de natuur. Zwemmen, fietsen, mountainbiken, kanoën, paardrijden of gewoon heerlijk (rustig) wandelen. De camping beschikt verder over twee sanitairgebouwen met voldoende toiletten, douches en een wasmachine. Het is een rustige camping met zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Huisdieren zijn ook van harte welkom, mits gevaccineerd en honden aan de lijn.

Vakantie bij het meer Étang de la Borde

Je vindt deze groene vakantieplek op 1,2 km van het oude dorpscentrum, waar elke zondagochtend een lokale markt is. Het is heerlijk om te wandelen via de gemarkeerde routes in de omgeving en er zijn nog vele andere activiteiten. Op plusminus 15 km afstand van de camping kun je paardrijden, naar een zwembad of watersporten op de rivier de Dordogne. Of de oude kastelen bezoeken bijvoorbeeld chateau Sédières of andere architecturale meesterwerken. De camping van La Roche Canillac ligt dicht bij de prachtige vallei van de Dordogne en ongeveer 13 km van de steden Argentat en Tulle. Echte cultuursteden zijn o.a. Argentat, Tulle en Brive-la-Gaillarde en – niet te vergeten – is het Chateau Sédières (Clergoux) de moeite van het bezoeken waard. Natuurlijk kun je ook gaan wandelen langs de kades, een terrasje pikken of ’s avonds lekker uit eten gaan.

We hebben een aantal opties voor Camping La Roche Canillac voor je op een rijtje gezet:

Camping La Roche Canillac

Frankrijk Limousin Corrèze La Roche-Canillac

Impasse de Puy Banal 1, 19320 La Roche-Canillac

+31 (0)61 139 6741
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.