Huttopia Frankrijk

Natuurcampings in Frankrijk

Geniet van een heerlijke vakantie in Frankrijk in één van de verschillende accommodaties van Huttopia. Natuurcampings in heel Frankrijk, een ongerepte, natuurlijke omgeving, mooie staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, huuraccommodaties van doek en hout die perfect bij de omgeving passen, zwembaden en talrijke activiteiten om een geweldige vakantie te beleven. Echte kampeerders zullen houden van onze campings met hun rustige, authentieke sfeer.

Bekijk het Huttopia aanbod

Huttopia accommodatie types

Pierre & Bois

Het comfort van een permanente accommodatie die perfect geïntegreerd is in de natuur! De Cabane Huttopia is een houten chalet die is uitgerust voor een verblijf zonder zorgen met twee slaapkamers!

Staanplaatsen

De Huttopia staanplaatsen zijn mooie beboste plaatsen van 300 m² voor maximaal 6 personen uitsluitend in een tent. In de schaduw of in de zon, u kiest de staanplaats die bij u past.

Toile & Bois

Huttopia biedt u de mogelijkheid voor een eenvoudig verblijf onder het linnen dicht bij de natuur. De tenten zijn volledig uitgerust met echte bedden en alles wat u nodig hebt.

Huttopia Campings & Villages

Huttopia Natuurvakanties

Huttopia biedt natuurvakanties, met respect voor het milieu, aan mensen die op zoek zijn naar een bijzonder stukje natuur waar ze met hun gezin kunnen verblijven. Huttopia biedt daarom sinds 2005 in Frankrijk de mogelijkheid een andere ervaring te beleven midden in de natuur, in alle eenvoud, comfort en in harmonie met de natuur.

  • Kamperen met Huttopia is weg zijn uit de sleur en de routine en een nieuwe manier van verblijven, eten, spelen en ontdekken, kortom een paar dagen een heel ander leven leiden.
  • Kamperen met Huttopia is de kans om met de kinderen te voet, op de fiets en soms te paard het bos in te trekken, mee te doen aan originele natuuractiviteiten, mooie regio’s te bezoeken of gewoon uit te rusten in de natuur.
  • Het is kijken hoe de kinderen gemakkelijk nieuwe vriendjes maken en optimaal genieten van de vrije natuur.
  • Kamperen met Huttopia is profiteren van de comfortabele kwaliteitsinfrastructuur die perfect opgaat in de omgeving zoals het geheel aan eco-ontworpen houten gebouwen, de natuurlijke zwembaden op sommige sites, de grote, schaduwrijke staplaatsen, de originele linnen en houten huuraccommodaties die kamperen in optimaal comfort mogelijk maken.
  • Kamperen met Huttopia is ook kamperen op een plaats die talloze services biedt voor een aangename vakantie: u kunt koffie drinken op het terras of in het ontmoetingscentrum en genieten van de gezellige sfeer, een huisgemaakte pizza van biomeel en biotomaten eten, snel een paar vergeten producten kopen in de noodhoek.

Kiezen voor een Huttopia campingvakantie is kiezen voor het delen van een filosofie. In een tijd waarin er een soort ‘groene revolutie’ plaatsvindt die onze manier van wonen, verwarmen, reizen, eten of recreëren verandert, heeft Huttopia zicht tot doel gesteld op haar sites alle goede ecologische praktijken toe te passen waardoor u met deze andere manier van leven kennis kunt maken. Dit gebeurt allemaal stap voor stap afhankelijk van wat er administratief en technisch mogelijk is. Maar Huttopia maakt elk jaar weer een paar stapjes in de goede richting. Dat is in elk geval onze utopie.

Camping-Village

Een aanbod van originele en comfortabele accommodaties van doek en hout, originele restauratiemogelijkheden, volop activiteiten voor kinderen en gezinnen en een uitzonderlijk mooie omgeving. Het Camping-Httopia aanbod zal mensen, die nieuwsgierig zijn naar de natuur of houden van glamping zeker bevallen.

CityKamp campings

Ontdek de goed gelegen CityKamp campings. Een citybreak met de familie of geliefden? Een tussenstop op een camping vlakbij een Franse stad op weg naar jouw favoriete vakantiebestemming?

Natuurcampings

Een natuurlijke ongerepte omgeving, mooie staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, toile & bois huuraccommodaties die prachtig opgaan in de omgeving, zwembaden en talloze activiteiten voor een geweldige vakantie…onze campings zijn rustig en authentiek, ideaal voor echte kampeerders.

Naar de Huttopia website