Welkom bij Iris Parc by Vacansoleil

Luxe familiecampings in Frankrijk

Iris Parc is in 2003 ontstaan als eigen Europese campingformule van Vacansoleil Camping Holidays. Met Iris Parc kan Vacansoleil haar filosofie van vakantiebeleving op een topcamping voor betaalbare prijzen optimaal vorm geven.

Hoge kwaliteitseisen

Elke Iris Parc camping in Frankrijk dient aan hoge kwaliteitseisen te voldoen op het gebied van accommodaties, top-faciliteiten, recreatie, animatie, horeca en infrastructuur. Omdat de campings in eigen beheer worden gehouden door Vacansoleil kan de kwaliteit van de voorzieningen en de controle hierop gewaarborgd worden. Zo kan nog beter tegemoet worden gekomen aan de wensen van de campinggast. Op de Iris-Parc campings worden verschillende animatieprogramma’s aangeboden voor jong en oud. Camping Kids, Camping Family, Campingforyou! en Camping Adventure.

Campings voor kids

Camping Kids staat voor een geweldig aanbod activiteiten op de camping voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.Het Campingforyou! programma is speciaal voor tieners. Denk hierbij aan allerlei toernooien en sportevenementen. Voor de echte avonturiers worden er speciale avontuurlijke outdoor-activiteiten aangeboden onder de naam Camping Adventure. Hieronder vallen outdoor-activiteiten zoals mountainbiken, klimmen, abseilen, kanovaren en nog veel meer. Originele activiteiten onder professionele begeleiding. Camping Family biedt animatie voor het hele gezin.

Alle Iris Parc campings

Bekijk ook: alle aanbieders