Welkom bij Oléla

Prachtige 3 en 4 sterrencampings

Oléla by Camp’Atlantique is een groep met acht 3 en 4 sterrencampings campings 3 en 4 sterren en een vakantiepark resort gelegen in de toeristische vakantiebestemmingen Loire-Atlantique, Vendée, het eiland Île de Ré, Île d’Oléron, Landes Baskenland, Languedoc-Roussillon en Île-de-France. Oléla by Camp’Atlantiquej biedt campings dichtbij de natuurlijke of in de buurt van Parijs en de meest beroemde pretparken van Île-de-France.

Met een scala aan diensten

Op uw vakantiebestemming, zowel in het hoog als laagseizoen, treft u een scala aan diensten die in al uw behoeften voorzien, zoals ​​(verwarmde) zwembaden, glijbanen, barretjes, restaurants, snacks en afhaalmaaltijden, supermarkten, speeltuinen, sportvelden, jeu de boules, fietsverhuur, etc.

Vermaak voor het hele gezin

Uw kinderen vermaken zich uitstekend in de kids club onder begeleiding van gekwalificeerd personeel. De Mini Fun Club is er speciaal voor de aller kleinsten. Op de familiecampings van Oléla kunt u overdag en ’s avonds shows, concerten, karaoke en sporttoernooien bijwonen.

Verschillende soorten accommodaties

De Oléla campings in Frankrijk bieden verschillende soorten accommodaties, zoals: stacaravans, chalets of ongebruikelijke accommodaties (caravans, bungalows, tenten en een Ecolodge op palen). U kiest de accommodatie die het beste bij u past. Voor de natuurliefhebbers zijn er plaatsen gereserveerd voor tent, caravan of camper te installeren.

Bekijk alle Oléla campings

Bekijk ook: alle aanbieders

Video's Oléla

Ontdek het Oléla gevoel

Oléla: 3 en 4 sterren campings

De groep Oléla by Camp’Atlantique bestaat uit zes 3- en 4-sterrencampings en een vakantiedorp op zeer bijzondere toeristische plaatsen in Frankrijk. De campings vindt u in de Vendée, Ile de Ré, Ile d’Oléron, Landes Baskenland en in de Languedoc-Roussillon. De locaties zijn allemaal gelegen in een natuurlijke omgeving en in de onmiddellijke nabijheid van badplaatsen.

Kamperen in de Vendée

Verblijf op camping Le Petit Rocher****, op camping Bel Air**** of in de Vendée in de Pays de la Loire, en geniet van het uitzonderlijk aantal zonuren. Van de Atlantische kuststrook tot het moerasland van Poitevin, ontdek de vele juweeltjes van deze regio.

Natuurcamping op Île de Ré

Voor een vakantie met het hele gezin is het eiland Île de Ré een bevoorrechte bestemming aan de Atlantische kust. Laat u verrassen door dit zeer bijzondere eiland en zijn tien charmante dorpen die behoren tot de mooiste van Frankrijk. Kom naar camping Les Peupliers**** op het eiland Île de Ré, een beschermd gebied met een zacht klimaat waar de zon bijna altijd schijnt.

Vakantie op Île d’Oléro

Het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust met een uniek gebied van 175 km2 is Île d’Oléron, ook wel ‘la Lumineuse’ (de Stralende) genoemd dankzij het uitzonderlijk aantal zonuren. Laat u bekoren door deze fascinerende plek, terwijl u geniet van de prachtige natuur. Camping Signol**** heet u hier welkom in een bosrijke en natuurlijke omgeving.

Zuidwest-Frankrijk

Landes, dicht bij Baskenland, in de regio Aquitaine, is rijk aan cultuur en schitterende landschappen. In dit gezellige en sfeervolle Zuidwest-Frankrijk kunt u tussen de zee en het bos verblijven op camping Le Boudigau****. U zult gecharmeerd zijn van de regionale tradities en zijn unieke ligging aan de Atlantische oceaan.

Middellandse Zeekust

Rust uit op camping La Pergola*** tussen de bergen en de Middellandse Zee. Languedoc-Roussillon is de vierde toeristische regio van Frankrijk en is in het trotse bezit van het meest uitgestrekte wijngebied van het land. Het is niet voor niets dat dit uitzonderlijke gebied, dat beloond is met het garantielabel Qualité Sud de France, u in vervoering brengt. Ontdek ook eens de regio Catalonië.

Ontdek de Loire-Atlantique

Camping de L’Eve is een prachtige familiecamping met vier sterren gelegen in Pays-de-la-Loire. Deze camping heeft een prachtig zwembad en animatie in het hoogseizoen en is helemaal ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen. Bekijk alle Oléla campings