Super aanbiedingen bij RCN

Super aanbiedingen bij RCN Frankrijk

RCN sluit het jaar af met een aantal spectaculaire aanbiedingen! Je profiteert dus van hoge kortingen. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar de acties? Bekijk de acties hieronder en boek snel je volgende vakantie naar Frankrijk. Je kunt het jaar niet beter afsluiten, toch?

  • Verblijven tot 1 mei 2021op een RCN Vakantiepark, in Frankrijk, kun je kosteloos annuleren tot 30 dagen voor de 1e verblijfdatum.
  • Verblijven vanaf 1 mei 2021op een RCN Vakantiepark in Frankrijk kun je kosteloos annuleren in de periode 1 januari tot 1 april 2021.

Alleen geldig voor nieuwe boekingen.

Frankrijk RCN Eindejaarsknallers

€ 100 korting in Frankrijk

Verblijf je een week in een accommodatie in Frankrijk, dan ontvang je € 50 korting. Verblijf je 2 weken, dan ontvang je zelfs € 100 korting. Boek snel je vakantie met de actiecode: RCN2021ej2

€ 50 kampeerkorting

Boek nu je kampeervakantie van minimaal 1 week in Frankrijk in de zomervakantie en ontvang € 50 korting. Boek met de actiecode: RCN2021ej4

20% kampeerkorting

Profiteer van 20% korting op een kampeervakantie, vanaf 1 week in het voor- en najaar, in Frankrijk. Vermeld bij je boeking de actiecode: RCN2021ej5

Vakantie in Frankrijk bij RCN

Frankrijk is een populair vakantieland waar veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen. RCN heeft 8 campings in Frankrijk met dezelfde hoge kwaliteit als de vakantieparken in Nederland. Je vindt de campings in de mooiste toeristische Franse regio’s: Ardeche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d’Huez, Castellane, Provence en Côte d’Azur. Voor veel Nederlanders is de Franse taal best wel lastig en daarom vindt men het prettig om met de eigen taal op de Franse campings terecht te kunnen. Het animatieteam is Nederlandstalig en alle informatie en bij de receptie op de camping ook. Daarom is het fijn om op een camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaar te zitten, want RCN Vakantieparken is een Nederlandse organisatie!

Bekijk hier de RCN acties

RCN, Goed voor elkaar!

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties in Frankrijk en Nederland. Maar wat niet iedereen weet, is dat RCN behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doet met de winst die zij realiseren. Wanneer je bij RCN vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.