Tendi, het andere kamperen

Glamping vakantie in Frankrijk

Tendi is kamperen maar dan ánders. Op een vijftiental mooie, rustige en bijzondere campings en locaties in Frankrijk vind je de compleet ingerichte Tendi safari- lodge tenten. Tendi heeft 3 verschillende glamping tenten. De safaritent, de safaritent met eigen badkamer en de lodgetent met eigen badkamer en loft (verdieping). De tenten beschikken over een complete inventaris en de bedden zijn bij aankomst al opgemaakt. Alleen handdoeken dienen zelf mee genomen te worden, wel zo makkelijk! Beleef een echte glamping vakantie! Heerlijk buitenleven en genieten van de omgeving en quality time met elkaar, daar draait het om tijdens een vakantie met Tendi. Lees verder…

Zoek direct een Tendi camping

Bekijk ook: alle touroperators

Glamping in Frankrijk

Safaritenten in Frankrijk

De Tendi Safaritenten en lodgetenten met loft (verdieping) staan op kleinschalige, rustige campings in diverse regio’s in Frankrijk. Huur een luxe Tendi safaritent op een camping in de Ardèche, Dordogne, Auvergne, Vogezen, Les Alpes de Haute Provence, Bourgogne en de Midi-Pyreneeën. De compleet ingerichte tenten van ruim 35 tot 44 m² staan garant voor een comfortabele kampeervakantie. Bij Tendi slaap je in een heerlijk tweepersoons boxspring met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed klaar. Beiden zijn voorzien van klamboes. In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Voor dagtripjes heeft Tendi een map klaar liggen over de regio.

Ingerichte lodgetenten

Tendi (Esperanto voor kamperen) is kamperen maar dan ánders. Op een viertal mooie, rustige en bijzondere campings in Frankrijk heeft Tendi compleet ingerichte lodgetenten geplaatst. Deze lodgetenten, ook wel safaritenten genoemd, zijn direct afgeleid van de tenten die door de Britse ontdekkingsreizigers werden gebruikt. Zij waren wel ver van huis maar wilden toch niet al te veel afstand doen van de luxe en comfort die ze in hun Engelse landhuis hadden. Diezelfde luxe in combinatie met een vleugje avontuur biedt Tendi lodgetenten. De tenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen frame, een isolerend dubbel dak met luifel, een houten vloer met veranda. De lodgetenten zijn compleet ingericht zodat uw vakantie niet meer een halve verhuizing is. De safari lodgetenten staan op ruime plekken en/of hebben vrij uitzicht. Tendi heeft 2 type safari lodgetenten. De safari lodgetent waarbij gebruik gemaakt wordt van het sanitair op de locatie, of de safari lodgetent met eigen sanitair. Deze laatst genoemde heeft een eigen badkamer in de tent met douche, wastafel en toilet.

Compleet ingerichte keuken

In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, thermoskan, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de safaritent is vaste verlichting en stroom aanwezig. Daarnaast heeft Tendi ook safari- lodgetenten met eigen sanitair. De badkamer bestaat uit een toilet, wastafel en douche met warm en koud stromend water. Ook in de keukenunit van deze ingerichte tent is stromend water aanwezig.

Slapen, eten, wat wilt u nog meer?

Bij Tendi slaap je in een heerlijk tweepersoons boxspring met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed klaar. Beiden zijn voorzien van klamboes. Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kinderen zodat zij hun eigen slaaptentje hebben. Voor kleine kinderen kan Tendi aparte faciliteiten regelen zoals een campingbedje en een kinderstoel.Voor de dagbesteding heeft Tendi in de tent een map klaar liggen met informatie uit de regio: wandel- en fietsroutes en suggesties voor uitstapjes in de omgeving. Als de avond valt kan je op de veranda lekker nog even nagenieten van de dag met een glas wijn. Of je zet de tafel buiten en speelt nog een spelletje met de kinderen. Genieten van de natuur en het landschap, de dorpjes in de omgeving, geniet van alle momenten.

Bij Tendi kan het allemaal. Geniet!

Ontdek het complete Tendi aanbod