Kamperen bij de boer

Rustiek kamperen in Normandië

Kamperen bij de boer in Normandië is een absolute aanrader. Bent u op zoek naar een plek om te kamperen waar u kunt genieten van de natuur, maar ook zeker van leuke bezienswaardigheden? Dan bent u in Normandië aan het goede adres. Vanaf een boerderijcamping in Normandië bezoekt u mooie bezienswaardigheden, zoals de landingsstranden, de Mont-Saint-Michel of de krijtrotsen aan de kust. Dit zijn bekende toeristische bezienswaardigheden die u niet kunt missen als u overnacht op een boerencamping in deze regio.

Toon alle boerderijcampings

Bekijk ook: boerderijcamping Frankrijk

Kamperen bij de boer in Normandië

Boerderijcampings aan de kust

Normandië heeft een lange kustlijn en hier bevinden zich dan ook een aantal boerderijcampings. Vanaf een boerencamping aan de kust maakt u bijvoorbeeld mooie wandelingen over het strand. Ook paardrijden en watersporten behoren hier tot de mogelijkheden. Een boerencamping aan zee is de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers, cultuur-snuivers en natuurliefhebbers. Er bevinden zich boerderijcampings aan de kust in Manche en Calvados. Dit zijn mooie departementen waar u leuke fietstochten kunt maken, mooie steden kunt bezoeken en toeristische bezienswaardigheden kunt bekijken. Op een boerencamping in Normandië hoeft u zich zeker niet te vervelen.

Kamperen bij Nederlandse eigenaar

Logeren bij een Nederlandse boer in Frankrijk is populair bij veel kampeerders. Nederlandse eigenaren hebben een nieuw bestaan opgebouwd in Frankrijk en vinden het ontzettend leuk om u te ontvangen op hun boerencamping. Boek een overnachting in een ingerichte tent of vakantiehuisje en slaap een of meerdere nachten op een boerderijcamping met Nederlandse eigenaar. Dit is ook een hele belevenis voor de kinderen, want zij kunnen op een boerderijcamping het hart ophalen. Lekker spelen op het terrein, een duik nemen in het zwembad of meehelpen de dieren voederen.

Kleine boerencampings in Normandië

Geniet van de rust en ruimte op een kleine boerderijcamping. U heeft de ruimte en privacy waar u behoefte aan heeft op kampeervakantie. Deze boerderijcampings stralen charme en rust uit, de ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Kleine boerencampings hebben vaak wat kleine boerderijdieren op het terrein lopen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer op de boerderijcamping. Geniet van een verblijf op een kleine boerderijcamping in Normandië met zwembad, kinderboerderij en mooie huuraccommodaties.

Toon alle boerderijcampings

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});