Rust en ruimte op een kleine camping

Vakantie op een kleine camping in Normandië is ideaal voor een rustieke kampeervakantie in alle rust en ruimte in de natuur. Vanaf de kleine camping heeft u de mogelijkheid om de prachtige stranden, historische plaatsen en pittoreske dorpjes van Normandië te ontdekken.

Lees meer

Advertentie

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kamperen in Normandië

De kleinschalige campings in Normandië beschikken over niet meer dan 60 tot 80 plaatsen. Afhankelijk van het oppervlakte van de camping. Daarnaast vindt u in Normandië minicampings met maximaal 10 plaatsen. Op een kleine camping kunt u met het hele gezin genieten van rust, de ontspannen gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Er is keuze uit heel veel verschillende campings. Zo zijn er bijvoorbeeld kindvriendelijke, Nederlandse, groene en charme kleine campings.

Ontdek de historie, cultuur en natuur

Normandië staat bekend om zijn rijke geschiedenis. Het bezoeken van deze verschillende historische plaatsen is dan ook zeker een aanrader. Zo kun je de landingsstranden van D-day bezoeken en zijn er verscheidene musea uitgeweid aan de tweede wereldoorlog. Mont Saint-Michel is ook zeker een bezoekje waard. Deze prachtige abdij ligt op een schiereiland en is één van de meest bezochte bouwwerken in Frankrijk. Bij een bezoek aan Normandië hoort tevens het eten van zeevruchten. Er zijn talloze restaurants die schotels serveren met verschillende zeevruchten die gevangen zijn voor de kust. Naast cultuur is er ook veel mooie natuur te vinden in Normandië. Aan de kust kun je uitgestrekte stranden vinden met mooie krijtrotsformaties. Landinwaarts bestaat het landschap vooral uit heuvelachtige groene weides met kabbelende riviertjes en pittoreske dorpjes. Dit afwisselende landschap zorgt ervoor dat er veel te beleven en te zien is.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});