Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 285 m

Le Puy Ardouin

Le Puy Ardouin in Saint-Pierre-du-Chemin is een ‘aire naturelle’ glamping, camping en gîtes voor rustzoekers vanaf 16 jaar gelegen in Sud Vendée. De eeuwenoude kastanjeboom, de robuuste boerderij en de stoere rotsformaties geven het terrein een serene en mystieke sfeer. Temidden van de verschillende bomen, omringd door weilanden met koetjes, mais of zonnebloemen, bevinden zich 2 gîtes, een aantal volledig ingerichte tenten en 7 kampeerplekken voor de eigen tent. De kleinschaligheid staat garant voor een ontspannen vakantie.

Rust en ruimte zonder kleine kinderen

Le Puy Ardouin biedt haar gasten een stille plek, ver weg van alle drukte. Omdat rust en ruimte uitgangspunt zijn is Le Puy Ardouin alleen geschikt voor vakantiegangers vanaf 16 jaar. Zij zijn open van half mei tot half september. Het landgoed Le Puy Ardouin is de laatste boerderij aan een onverharde weg en ligt erg rustig en ‘tres isolé’. Het enige autoverkeer op deze doodlopende weg is dat van de buurman, die een paar keer per dag zijn koeien en geiten komt verzorgen. Op het terrein rond de boerderij staan volop bomen waarvan er sommigen eeuwen oud zijn. De gigantische stenen geven het gebied een mystieke sfeer.

Vakantie in Sud Vendée

Le Puy Ardouin in Frankrijk ligt op 870 kilometer van Utrecht in het zonovergoten Franse departement Sud Vendée in de regio Pays de la Loire, een uur rijden van de Atlantische Oceaan, vlakbij het plaatsje Saint-Pierre-du-Chemin. De Sud Vendée staat bekend om haar micro- klimaat en de bijbehorende grote aantal zonuren! Met 2300 zonuren per jaar heeft de Vendée meer zonuren dan bijvoorbeeld de Côte d’Argent (Les Landes, omgeving Bordeaux) en doet het nauwelijks onder voor het Middellandse zee gebied.

We hebben een aantal opties voor Le Puy Ardouin voor je op een rijtje gezet:

Le Puy Ardouin

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Pierre-du-Chemin

Le Puy Ardouin, 85120 Saint-Pierre-du-Chemin

0031620089637
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.