Algemene gegevens

Staanplaatsen: 71
Huuraccommodaties: 15

Camping les Tomasses

Camping les Tomasses in Belgentier is een mooie gezinscamping met zwembad en activiteiten in weelderige natuur aan de oever van de rivier in Var. Kom genieten van de zeer grote schaduwrijke en zonnige standplaatsen, elk uitgerust met water- en stopcontacten (10A). Er is een kinderspeelplaats, een sportterrein, mini-boerderij, bar en restaurant. De camping ligt dicht bij vele toeristische bezienswaardigheden en 20 km van de mediterrane stranden. Op camping les Tomasses hoeft u zich zeker niet de vervelen en de kinderen zullen zich de hele vakantie goed vermaken.

Kamperen in de Var

Vanaf camping les Tomasses kunt u alle kanten op. Ga een dagje naar een leuke stad, maak mooie wandelingen in de natuur of rijd een stukje verder naar zee. Deze camping is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, avonturiers, gezinnen met (jonge) kinderen en zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Tomasses voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €25 €30 per dag
Extra persoon €3 €3 €5 per dag
Kind 3-12 jaar €2 €2 €4 per dag
Hond €1 €1 €4 per dag
Mobile home 6 personen €50 €50 €90 per dag

Camping Les Tomasses

Frankrijk Provence Var Belgentier

Chemin du Maoupas, 83210 Belgentier

+33 (0)4 94 48 92 70
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.