La Garnasette is een kleine camping in de Haute-Loire (Auvergne). U heeft keuze uit 3 gastenkamers, 3 kampeerplekjes, een kleine caravan en een ingerichte yurt.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 750 m

Camping La Garnasette

Camping La Garnasette is een kleine camping in de Haute-Loire (Auvergne). U heeft keuze uit 3 gastenkamers, 3 kampeerplekjes, een kleine caravan en een ingerichte yurt. De kampeerplaatsen zijn heel ruim net als de gastenkamers en de yurt (25 m²). Een verblijf op La Garnasette is ideaal voor hen die opzoek zijn naar ontspanning, goed eten, wandelen en stilte. Op La Garnasette wordt veel aandacht besteed aan voeding. U krijgt een stevig ontbijt, biologisch brood, muesli, yoghurt, thee of koffie. U neemt een goedgevuld lunchpakket mee en na uw wandeltocht volgt het hoogtepunt: een fantastisch vegetarisch diner van biologische kwaliteit. U geniet van typische streekgerechten uit de Auvergne. Alle ingredienten zijn verse streekprodukten, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Met allerlei diëten kan rekening gehouden worden. Elke gast geniet hier van onze vegetarische, biologische keuken op basis van volpension.

Kleine camping in de Auvergne

La Garnasette ligt in een heel mooie rustige omgeving, net even buiten een gezellig dorpje met leuke terrasjes en niet ver van Le Puy-en-Velay. Een nog niet ontdekt vakantiegebied in Frankrijk met heel veel wandelmogelijkheden, waarvoor u kaartmateriaal e.d. van ons te leen krijgt. De middeleeuwse stad Le Puy, met de kathedraal, oude straatjes en bezienswaardigheden is zeker een bezoek waard. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een bezoek aan een biologische bakkerij, kaasmakerij of geitenboerderij.

Camping La Garnasette

Frankrijk Auvergne Haute-Loire Rosières

La Garnasette
43800 Rosières

+33 (0)4 71 57 40 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.