Algemene gegevens

Staanplaatsen: 39
Huuraccommodaties: 14
Hoogte: 1127 m

Camping de Saint-Urcize

Camping de Saint-Urcize is een mooie kleine natuurcamping gelegen in Saint-Urcize in Auvergne. U kunt hier terecht in de zomer en de winter, want de camping is het hele jaar geopend. Daarbij komt kijken dat de camping gelegen is in bergachtig gebied, in de winter kunnen de ski’s aan en kan er in dit gebied geskied worden. Na het skiën kunt u plaatsnemen in de hottub of de sauna van de camping. Heerlijk om te ontspannen en weer warm te worden. Deze faciliteiten kunnen natuurlijk ook in de zomer gebruikt worden. Dit is een fantastische vakantiebestemming voor wandel- en natuurliefhebbers, want er zijn hele mooie wandelroutes uitgezet in de buurt van de camping. Daarnaast zijn er ook andere sporten te beoefenen in de buurt van de camping, zoals mountainbiken en paardrijden.

Natuur kamperen in de Auvergne

Camping de Saint-Urcize is omgeven door prachtige natuur en vanuit uw huuraccommodatie of kampeerplek heeft u dan ook prachtig uitzicht over het gebied. Bij de camping in de buurt stroom een rivier en deze mondt uit in een waterval. Een prachtig gezicht en ook een lekker zwemmeertje op een mooie zomerdag. Op camping de Saint-Urcize beleeft u gegarandeerd een hele fijne kampeervakantie.

Camping de Saint-Urcize

Frankrijk Auvergne Cantal Saint-Urcize

Route des Pistes, Les Ourtals, 15110 Saint-Urcize

+33 (0) 4 71 20 27 99
Engels, Frans
Hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.