Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 300 m

Mninicamping Le Moulin de Chevannes

Camping Le Moulin de Chevannes in Saint-Didier-sur-Arroux is een rustieke, kleine camping in de Saône-et-Loire in de Bourgogne. Dit is een mini-camping gelegen op het terrein van een oude gerestaureerde watermolen waarin zich tegenwoordig het sanitair van de camping bevindt. De camping heeft zes kampeerplekken, uitsluitend geschikt voor kampeerders met tent. Langs het terrein kabbelt een riviertje waarin kinderen lekker kunnen poedelen en dammetjes kunnen bouwen, terwijl ouders op het zandstrandje in de luie stoel kunnen genieten van de kinderen en een glaasje wijn. Daarnaast is er een groot speelveld van 2000 m2 waar een tafeltennistafel staat. Verder kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op dit speelveld met verschillende spelletjes. Als je lekker vers brood wilt eten ’s ochtends bij het ontbijt kan je dit de dag van tevoren bestellen bij de receptie.

Kamperen in de Saône-et-Loire

Camping Le Moulin de Chevannes ligt aan een klein en rustig weggetje richting St.Didier-sur Arroux. Er is vanaf de camping een mooie rondwandeling mogelijk over grotendeels boerenpaden richting het dorp. Op 10 km van de camping is de Mont Beuvray met zijn Keltische opgravingen en mooi museum. Op 5 km bevindt zich een natuur bad en op 10 km een zwembad en een kano-verhuur bedrijf. Bezoek de oude Romeinse stad Autun met op woensdag en vrijdag een leuke markt. Kortom voor ieder wat wils.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin de Chevannes voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €20 per nacht
Extra persoon €2,50 €2,50 €2,50 per nacht
Hond €1,50 €1,50 €1,50 per dag
Gîte 4 personen €470 €470 €565 per week
Vakantiehuis 4 personen €545 €545 €695 per week

Camping Le Moulin de Chevannes

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Saint-Didier-sur-Arroux

Le Moulin de Chevannes, 71190 Saint-Didier-sur-Arroux

+33 (0)3 85 82 37 80
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.