Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Hoogte: 250 m

Camping La Bedure

Camping La Bedure in Luzy (Bourgogne) wordt door een enorme verscheidenheid aan mensen bezocht. Van jong tot oud, van alleenstaanden tot stelletjes en van gezinnen tot complete families. Naast de camping liggen een mooi, groot en gratis verwarmd zwembad met kinderbaden en speelvelden. Het zwembad is in het voorjaar van 2019 gerenoveerd. Voor de kleintjes zijn er op de camping leuke speeltoestellen, tafeltennistafel, fietsjes en skelters. Om de dag compleet te maken kun je zelfgebakken pizza’s uit de houtoven bestellen of, op andere dagen, frietjes met een snack. Ook op de camping: wasmachine, frisdrank, ijs, wijn en gratis Wifi.

Activiteiten

Voor volwassenen en gezinnen zijn er diverse wandel-, fiets- en mountainbike-mogelijkheden in de omgeving en andere uitjes. Binnen een uur rijden is er een ruime keus uit diverse soorten vermaak, ook voor kinderen: meertjes om te vissen, zwemmen en amusementsparken, etc. Ook is er een rivier om in te kanoën. Vanaf de camping zijn er diverse bewegwijzerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Verder in de omgeving: kastelen, leuke dorpjes, wijnvelden, etc.

Omgeving

De kleine Camping La Bedure is landelijk gelegen in het departement Nièvre met vee en landbouw, maar het is hier ook bosrijk en heuvelachtig. Het dorpje Luzy ligt op slechts 5 minuten lopen van de camping en heeft een gezellige kern met winkeltjes, cafés en goede en gunstig geprijsde restaurants. Daarnaast zijn er 2 supermarkten in Luzy: een Lidl en een grote B1 Supermarkt. Elke vrijdagochtend is er in het dorp een leuke weekmarkt.

Kortom: op Camping La Bedure kun je heerlijk een paar weken tot rust komen met de tent, camper of caravan. Er zijn 50 ruime kampeerplaatsen. De eigenaren spreken: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

We hebben een aantal opties voor Camping La Bedure voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bedure

Frankrijk Bourgogne Nièvre Luzy

Route d’Autun, 58170 Luzy

+31 (0)629289424 (NL), +33 (0)386500551 (FR)
Duits, Engels, Frans, Nederlands

4 Reviews

Review schrijven
 1. Mooie ruime plaatsen

  Mooie ruime plaatsen, alles goed verzorgt, zwembad verwarmt en bewaakt, veel in de omgeving te zien.

 2. Kom hier zeker terug

  Afgelopen week met veel plezier hier gestaan, was nog wel rustig, maar de gastvrouw en heer waren top. Jammer dat er nog geen pizza’s werden gebakken, gaan ze volgende week mee beginnen. Het zwembad werd in orde gemaakt,m en voor ziet het van een nieuw zonne energie systeem om te verwarmen. Kom hier zeker terug, ook om te zwemmen en voor pizza’s.

 3. Heerlijke camping

  Heerlijke camping met vriendelijke gastvrouw, veel mooie wandelmogelijkheden, ook was het goed fietsen, super zwembad en lekker zelf gebakken pizza’s, ook n wijnproefavond bij gewoond.

 4. Eenvoudig, goed en schoon

  Met veel plezier gestaan, een aanrader voor met zijn tweeën of gezinnen, eenvoudig goed en schoon.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.