Flower Camping les Bouleaux is een 4-sterrencamping in Haute-Rhin aan de voet van de Vogezen bij de Thann-Valley (Thur-Vallei) in de Elzas (Alsace).

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 2,8 ha
Hoogte: 460 m

Flower Camping Les Bouleaux

Flower Camping les Bouleaux in de Vogezen is een 4-sterrencamping in het hart van de Thann-Valley (Thur-Vallei) aan de voet van de Vogezen in de mooie Elzas. De camping is bijna het gehele jaar geopend en een ideale verblijfplaats voor motorrijders met prachtige wegen en uitzichten in de omgeving. Of u nu verblijft in één van de charmante houten chalets of uw eigen caravan meeneemt, u heeft keuze uit plekken in de zon of de schaduw te midden van de groene natuur. De kruidenierswinkel is geopend van juni tot september voor kleine boodschappen. In de bar en de snackbar kunt u de lokale gerechten van de Elzas proeven, zoals flammekuechen. Uniek op de camping is de grote trampoline van meer dan 4 meter. Op de jeu de boules baan kunt u meedoen met een wedstrijdje jeu de boules. Het verwarmde zwembad is voorzien van massagestralen en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

Kamperen in de Vogezen

Avonturiers gedijen uitstekend in de Elzas. Volg parapentlessen en maak mooie sprongen met prachtige panorama-uitzichten. Op 1 kilometer van de camping kunt u ook ritjes te paard maken of huur een fiets en ontdek de lange fietspaden. In de winter kunt u skiën en in de zomer speelt u een mooi potje golf. Het meer van Kruth-Wildenstein is een goede bestemming voor een leuk dagtripje.

We hebben de beste opties voor Flower Camping Les Bouleaux voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Les Bouleaux

Frankrijk Elzas Haut-Rhin Ranspach

8 rue des Bouleaux, 68470 Ranspach

0033 (0)3 89 82 64 70
Duits, Frans
januari - oktober en december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.