Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 54 m

Camping Le Peyrolais in de Gard

Camping Le Peyrolais in Saint-Julien-de-Peyrolas is een gezellige gezinscamping aan de oevers van de rivier de Ardèche met 400 meter aan strand in de Gard in de Languedoc-Roussillon. Een vlakke camping direct aan de rivier met uitgebreide activiteiten animatie.

De kampeerplaatsen liggen op een vlak kampeerterrein in een groene en schaduwrijke omgeving. De plekken zijn afgebakend door bomen en hebben een oppervlakte van minimaal 100 m2. Uw auto kunt u parkeren naast uw tent of caravan. Er is een elektriciteitsaansluiting en verschillende waterpunten in de buurt. Daarnaast kunt u ook chalets en mobilhomes huren op de camping. Ook vindt u op de camping een kleine campingwinkel, een broodservice en kunt u afhaalmaaltijden bestellen bij de pizzeria en de snackbar.

Op camping Le Peyrolais vindt u een basketbalveld, volleybalveld en u kunt hier badmintonnen. Luieren op het strand langs de rivier of zwemmen en spelen in het water. Voor kinderen is er een speeltuin met springkasteel, schommel en een kabelbaan. Ook kunt u  minigolfen en jeu de boules spelen. In de avonden zijn er gezellige dans- of gekostumeerde avonden.

Wandelen in de Gard

Rondom camping Le Peyrolais kunt u wandelen door de prachtige natuur. Bergklimmen in de steile bergen en karten staat ook op het programma. De rivier de Ardèche nodigt u uit om een dagje te kanoën of te kajakken. Ook kunt u in de buurt paardrijden, tennissen en verschillende exposities bezoeken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14,50 €16,70 €20,50 per dag
Extra persoon €4,30 €4,30 €5,30 per dag
Extra persoon 3-7 jaar €2,60 €2,60 €3 per dag
Huisdieren €0,00 €0,00 €2,10 per dag
Chalet 4/6 personen €69 €87 €117 per dag
Watipi 6/8 personen €85 €101 €133 per dag
Sun Roller 2 personen €57 €65 €91 per dag

Camping Le Peyrolais

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-Julien-de-Peyrolas

821 chemin du Camping
30760 Saint-Julien-de-Peyrolas

+33 (0)4 66 82 14 94
Duits, Engels, Frans
begin april - eind september

1 Beoordeling

Schrijf een recensie
  1. Echt een fijne camping

    Erg leuke camping grote plaatsen met schaduw of wat zon. Erg vriendelijke mensen en die zijn bijzonder behulpzaam, Echt een fijne camping om lekker vakantie te vieren tussen de vele wijnvelden, in de naaste omgeving zijn vaak markten en veel leuke dingen om te bekijken. En de temperatuur is bijna altijd goed.

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.