Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 105
Hoogte: 700 m

Camping Parc du Charouzech

Camping Parc du Charouzech in Salles-Curan is een viersterren camping gelegen op een schiereiland aan het meer van Pareloup in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Vanaf de camping heeft u een directe toegang tot het strand en het meer.

Het kampeerterrein is groen en de kampeerplaatsen zijn afgebakend door hagen. Naast traditioneel kamperen kunt u op deze camping ook genieten van net iets meer luxe in een van de mobilhomes of de ingerichte tenten. Enkele mobilhomes en tenten hebben uitzicht op het meer. Het gevoel van vakantie begint bij niet hoeven te koken: afhaalmaaltijden haalt u bij de snackbar of eet een hapje op het terras. In de bar nuttigt u een verfrissende cocktail en uw boodschappen haalt u bij de campingwinkel.

Geniet met het hele gezin van een heerlijke barbecue op de gezamenlijke barbecueplaats aan de oever van het meer. Op zondagavond wordt er een welkomstcocktail georganiseerd door camping Parc du Charouzech waar het animatieprogramma bekend gemaakt zal worden. Er is een Kids Club voor kinderen van 5 tot 10 jaar en gezellige avondanimatie. Voor sportliefhebbers is er een tennisbaan.

Camping Parc du Charouzech aan meer

Rondom camping Parc du Charouzech is er van alles te beleven. Huur een boot en maak een tocht op het meer. Of leer zeilen bij de zeilschool. Ook kanoën staat op het programma. De Aveyron is zeer geschikt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt. In Rodez bezoekt u de kathedraal of gaat u een dagje golfen op de golfbaan. Bezoek de viaduct van Millau en de kelders van Roquefort, waar deze typisch Franse kaas wordt gemaakt.

 

We hebben een aantal opties voor Camping Parc du Charouzech voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22,00 €30,00 per dag

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper

Camping Parc du Charouzech

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Salles-Curan

Lac de Pareloup, 12410 Salles-Curan

+33 (0)5 65 46 01 11
Engels, Frans
begin juli - eind augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.