Algemene gegevens

Staanplaatsen: 5
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 20 ha
Hoogte: 200 m

Domaine de Mounoy

Domaine de Mounoy is een kindvriendelijk vakantiedomein met zwembad in het zuiden van Frankrijk. Bij het domaine in de Gers (Gascogne) kampeert u echt kleinschalig en met onbeperkte staruimte. Boek een van de vijf vakantiehuizen of vijf ruime kampeerplaatsen. Een extra tentje opzetten voor de kinderen? Barbecueën bij uw tent? Geen probleem. De gezellige sfeer, buiten spelen met nieuwe vriendjes; kinderen vinden het hier fantastisch! Kies een kampeerplek op het terrein van 20 hectare en geniet met het hele gezin van een heerlijk ontspannen vakantie. Er zijn goede saniatire voorzieningen, er is een koelkastje voor u en tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine en droger.

Ongedwongen vakantiepark

De Mounoy is een kleine vakantiepark met vijf kampeerplekken, vijf vakantiehuizen en een zwembad. Al 12 jaar zijn er vooral Nederlandse en Belgische gezinnen bij het domaine te gast en elk jaar is het weer een feestje! Geniet van het panoramisch gelegen zwembad, drink een glaasje met elkaar en geniet s’avonds van de schitterende sterrenhemel. Geen animatieteams maar gewoon lekker samen buiten spelen. U bent gewaarschuwd, de meeste kinderen willen niet meer weg!

Landelijk gelegen in de Gers

De Gers (Gascogne) is een landelijke streek in het zuiden van Frankrijk met glooiende velden met wijnteelt en zonnebloemen. Geen massatoerisme, maar authentieke dorpjes en leuke uitstapjes! De Gers maakte tot een aantal jaren geleden onderdeel uit van de regio Midi-Pyrénées.

We hebben een aantal opties voor Domaine de Mounoy voor je op een rijtje gezet:

Domaine de Mounoy

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Ramouzens

lieu dit Mounoy, 32800 Ramouzens

+31 (0)6 39491100
Engels, Frans, Nederlands
juni - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.