Algemene gegevens

Staanplaatsen: 11
Huuraccommodaties: 61
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Les Lascrouts

Camping les Lascrouts in Aucun is een rustige camping in de bergen op een hoogte van 850 meter in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. De camping is het gehele jaar geopend voor skiën in de winter en wandelen in de zomer.

Er zijn een aantal kampeerplaatsen voor wie houdt van traditioneel kamperen. De plekken zijn ruim, vlak en afgebakend en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. De sanitairruimte is toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast staan er chalets en mobilhomes verspreid op het kampeerterrein van 2 hectare. Tijdens het hoogseizoen is er een kleine campingwinkel en een broodservice aanwezig op de camping.

In de recreatieruimte op camping Les Lascrouts vindt u biljart, tafelvoetbal, boeken en verschillende gezelschapsspellen. De beste plek om andere gasten te ontmoeten is op het jeu de boulesterrein. Voor kinderen is er een speeltuin en er is een tafeltennis. In het hoogseizoen komen er geregeld lokale boeren langs met hun heerlijke lokale producten.

Skiën in de Haites-Pyrénées

Vanaf camping Les Lascrouts zijn er tal van bergwandelingen te maken of trek er op uit met de mountainbike. Ontdek de marmotten en de mooiste bloemen en planten in de Hautes-Pyrénées. In de winter kunt u skiën en sneeuwwandelen. Of wat dacht u van paragliden, speleologie, canyoning en kanoën op de rivier? Cultuurliefhebbers bezoeken de kerk van Saint Félix en de typische bergdorpjes in de buurt.

Boek Camping Les Lascrouts bij een van onze partners:

Camping Les Lascrouts

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Aucun

2 route des Poueyes, 65400 Aucun

+33 (0)5 62 97 42 62
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.