Camping Saint Grégoire

Camping Saint Grégoire in Servon is een charmante camping vlakbij de baai van Mont-Saint-Michel in de Manche in Normandië. De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping en beschikken over enige schaduw. Daarnaast kunt u ook stacaravans en bungalows huren op camping Saint Grégoire. Voor elke morgen ontbijten met vers brood zit u hier ook goed. De gemeenschappelijke barbecueplaats is een prima plek om samen te komen en samen te eten. Ook het thuisfront op de hoogte houden van uw vakantieperikelen is mogelijk want de camping beschikt over een WiFi-punt. Jonge kinderen vermaken zich in de speeltuin. Voor de iets oudere kinderen is er tafeltennis. Er is verder geen animatie op de camping. Het zwembad is verwarmd, maar beschikt niet over een peuterbadje.

Camping in Normandië

Er zijn volop activiteiten in de buurt van camping Saint Grégoire. Watersportliefhebbers gaan kanoën en kajakken of diepzeeduiken. Een van de grootste bezienswaardigheden in Normandië zijn natuurlijk de D-Day-stranden en de Amerikaanse begraafplaatsen. Bezoek bijvoorbeeld de Amerikaanse begraafplaats Saint James en het memorialmonument in Caen. Een bezoekje aan Mont-Saint-Michel mag ook niet ontbreken tijdens een vakantie in Frankrijk. Ook het aquarium in Saint-Malo en het dierenpark in Villedieu-les-Poêles zijn de moeite meer dan waard.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Saint Grégoire voor je op een rijtje gezet:

Camping Saint Grégoire
Frankrijk Normandië Manche Servon

47 rue Saint Grégoire, 50170 Servon

Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe