Algemene gegevens

Staanplaatsen: 172
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 4,3 ha

Camping La Courance

Camping La Courance in Saint-Brébin-les-Pins is een familiecamping gelegen op een kampeerterrein omgeven door pijnbomen en de nabijheid van de zee in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. De camping is het gehele jaar geopend voor een vakantie aan de kust.

De kampeerplaatsen liggen in de schaduw tussen de vele pijnbomen. Naast traditioneel kamperen bestaat er ook de mogelijkheid om te overnachten in een van de mobilhomes of woonwagens. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Op de camping vindt u een bar, een restaurant en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Ook is er een campingwinkel en een wasserette met wasmachine en droger.

Een vakantie doorbrengen op camping La Courance betekent dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Voor kinderen is er een speeltuin met leuke speeltoestellen en een springkussen waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Er is een overdekt en verwarmd zwembad met een peuterbadje voor de allerkleinsten. Verder vindt u hier tafelvoetbal, gezellige animatie tijdens het hoogseizoen en geniet u van een ontspannende massage.

Camping La Courance in de Loire-Atlantique

Camping La Courance ligt op 500 meter van de zee en het strand. Rondom de camping zijn tal van leuke uitstapjes te maken. Parc de Ker Anas met vele soorten vogels en andere dieren en planten. Het Océarium du Croisic is ook een hele belevenis. Cultuurliefhebbers bezoeken het kasteel Ducs de Bretagne in Nantes of breng een bezoekje aan de zoutvelden in de Guérande.

We hebben een aantal opties voor Camping La Courance voor je op een rijtje gezet:

Camping La Courance

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Brévin-les-Pins

110 avenue du Maréchal Foch, 44250 Saint-Brévin-les-Pins

+33 (0)2 40 27 22 91
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.