Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 50 m

Camping du Sevron

Camping du Sevron is een kleine rustige familiecamping gelegen in departement Ain in Rhône-Alpes. De camping is landelijk gelegen en ligt dichtbij Jura, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De bakker is op loopafstand van het kampeerterrein. Lekker vers brood bij een ontbijtje voor de tent is natuurlijk het ideale vakantiebeeld. Naast het bakkertje is er ook een supermarkt, een bank en wat restaurantjes in het naastgelegen dorpje. Dit kampeerterrein telt 35 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Er zijn tipi-tenten en mobile homes voor de vakantiegangers die wat meer van luxe houden.

Kamperen in de Rhône-Alpes

Op deze camping hoeft u zich zeker niet te vervelen. Camping du Sevron is een prachtige groene camping gelegen in de Ain. U kunt fietsen en mountainbikes huren en de omgeving verkennen, maar er zijn ook wandelroutes uitgezet waar u mooie wandelingen kunt maken. De kinderen zullen zich ook prima vermaken, want er is een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Daarnaast behoren sporten als badminton en voetbal ook tot de mogelijkheden op dit terrein. Kortom, camping du Sevron is een prachtige camping waar jong en oud een geweldige vakantie zullen beleven.

We hebben een aantal opties voor Camping du Sevron voor je op een rijtje gezet:

Camping du Sevron

Frankrijk Rhône-Alpes Ain Saint-Étienne-du-Bois

115 Chemin du Moulin des Groboz, 01370 Saint-Étienne-du-Bois

+33 (0) 4 74 24 05 47
Engels, Frans, Nederlands
hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.