Kamperen met kinderen op een Nederlandse camping

Ga met je kinderen kamperen op een Nederlandse camping! Kindvriendelijke campings vind je in heel frankrijk. Op een Nederlandse, kindvriendelijke camping kunnen de kinderen zich helemaal uitleven met andere Nederlandse kinderen in het zwembad of de speeltuin. Er zijn verschillende Nederlandse kindvriendelijke campings in zuid- midden en noord-Frankrijk!

Lees meer

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kamperen met de kinderen

Kamperen op een kindercamping met Nederlandse eigenaar

Met de kinderen naar een kindvriendelijke camping in Frankrijk met een Nederlandse eigenaar is een gegarandeerd succes. In onze beleving is een kindvriendelijke camping een camping die leuke activiteiten zoals schilderen, spelletjes of excursies organiseert voor jonge kinderen. De campings met een Nederlandse eigenaar beschikken over verschillende faciliteiten zoals een omheind zwembad, Nederlandse animatie, speeltuin voor de kinderen en een kidsclub. Natuurlijk kun je ook een vakantie boeken op een kindvriendelijke camping in Frankrijk in de duinen of aan de kust. Het campingoverzicht is inclusief campings met zwembad, eenvoudige familiecampings, de verhuur van safari- en lodgetenten op de camping en vakantie op een kleine camping met van Nederlandse eigenaren.

Jonge gezinnen met kinderen tot 12 jaar, maar ook ouders met tieners/pubers zullen zich geen moment vervelen tijdens hun familievakantie op één van de kindvriendelijke campings van Nederlandse eigenaren. Elke Nederlandstalige camping heeft zijn eigen, unieke identiteit en staat garant voor een heerlijke vakantie met uw kinderen. Wat is er nou leuker dan met het hele gezin lekker te luieren op het strand, zandkastelen bouwen en zwemmen in de zee. Rondom de campings vind je leuke, kindvriendelijke dagattracties. Natuurlijk worden er ook diverse evenementen georganiseerd op en rondom de kindvriendelijke campings.