Huur een safaritent in Frankrijk

Kamperen in een safaritent

Wil je heerlijk kamperen in Frankrijk met wat meer luxe? Ga dan kamperen in een safaritent. Lodge tenten bieden een heerlijke luxe op een camping, terwijl je tegelijkertijd de sfeer van het campingleven behoudt. Er zijn verschillende campings met safaritenten in Frankrijk. Als je gaat kamperen in een safaritent behoudt je je privacy en rust. Het is een ideaal vakantieverblijf met jongen kinderen! Lees meer…

Toon alle campings met safaritenten
Ontdek hier de beste safaritent deals

De beste safaritent deals

Villatent

Leven als koning met glamping in Frankrijk, prachtige luxe safaritenten!

Suncamp holidays

Kom tot rust te midden van de glooiende heuvels van Frankrijk.

Canvas holidays

Boek een Safaritent met 2 slaapkamers voor 6 personen.

Tendi Safaritenten

Een luxe glamping vakantie boek je bij Tendi, de glamping specialist.

Safaritent huren in Frankrijk

Vakantie in een safaritent

Een (luxe) safaritent in Frankrijk huren is een comfortabele manier om je vakantie in Frankrijk door te brengen. De safaritenten in Frankrijk zijn comfortabel, ruim, sfeervol en compleet ingericht zonder het contact met de natuur, wat kenmerkend is voor een camping, te verliezen. Safaritenten bieden een heerlijke luxe met alle gemakken van dien, terwijl je kunt genieten van de typische campingsfeer. Laat je verwonderen door de natuur om je heen en geniet van de heerlijke comfort.

Lees ook: 10 kindvriendelijke campings met safaritenten

Een safaritent huren

De verhuur van Safaritenten in Frankrijk vind je op kleine campings, boerderijcampings in de natuur of ruim opgezette familiecampings met alle voorzieningen zoals een zwembad of groot waterpark. Vaak zijn het kleine kindvriendelijke campings in Frankrijk die safari-lodgetenten verhuren. Wil je luxe kamperen op sfeervolle en kleinschalige plekjes in Frankrijk dan is het huren van een ingerichte safaritent in Frankrijk de manier om met de kinderen een onvergetelijke vakantie te houden. Natuurlijk bieden ook de grote bestemmingen fraaie safaritenten voor de hele familie. Kamperen aan zee of in het binnenland, je kunt op verschillende plekken heerlijke kamperen op een mooie glamping.