50+ kamperen

Kamperen in Frankrijk

Welkom op de 50 pluscampings-pagina van Campingfrankrijk.eu. Hier vindt u kleine, rustige en kindvrije campings en leuke tips voor uw ideale vakantie op de camping in Frankrijk.

Met z’n tweeën op vakantie

Maak mooie wandelingen in Normandië, fiets door karakteristieke dorpjes in de Rhône-Alpes, of neem een frisse duik in de Atlantische Oceaan of Middellandse Zee. In alle gebieden van Frankrijk zijn prachtige 50+ campings te vinden. Op de website staan speciale seniorencampings, maar ook rustige campings en natuurcampings. Deze campings zullen absoluut bij u in de smaak vallen, vanwege de rustige en natuurlijke omgeving. Zeker in het laagseizoen houden de meeste campings rekening met de oudere vakantievierders. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd vanuit campings om het 50-plussers en senioren naar de zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan aqua-gym (gymnastiek in het water), uitgezette wandel- of fietstochten, jeu-de-boules toernooien en themaweken. Ga er lekker met z’n tweeën op uit en geniet van een heerlijke vakantie in de bossen, de bergen of aan het strand.

Profiteer als 50-plusser van leuke kortingen

Heel veel campings of campingketens bieden vakantiegangers boven de 50 een leuke korting aan. U kunt dan voor een relatief kleine prijs verblijven op een camping. Meestal bieden deze 50-pluscampings ook leuke activiteiten en excursies aan voor ouderen. Het grootste gedeelte kleine- en natuurcampings op de website hebben ook huuraccommodaties, zoals ingerichte tenten, chalets en stacaravans. Zo is het zonder camper of caravan ook prima vertoeven op de camping. Als u een trotse camperbezitter bent kunt u op vrijwel alle campings terecht.

WiFi op de camping

Wi-Fi is tegenwoordig op heel veel campings beschikbaar, op deze manier is het mogelijk om contact te houden met het thuisfront. Of zelfs via Skype te bellen met de kinderen en kleinkinderen. Maar natuurlijk is het altijd leuker als uw familie op de camping langs kan komen en jullie gezellig een dagje met elkaar erop uit kunnen. Meestal is een bezoek van kinderen en/of kleinkinderen gratis op een camping, maar dit kan verschillen per camping en per seizoen.

Honden welkom!

Bent u in het bezit van een trouwe viervoeter? Deze kunt u naar vrijwel alle campings meebrengen. Wel zo leuk dat uw hond ook kan meegenieten van de vakantie!