Neem je hond mee op vakantie

Als honden liefhebber is het maar al te fijn als je hond welkom en toegestaan is op de camping in Frankrijk. Van kindvriendelijke campings tot campings aan zee of met zwembad, de hond is op verschillende campings welkom! Er zijn verschillende campings In Noord en Zuid Frankrijk waar de honden zijn toegestaan. Wij raden je wel aan vooraf contact op te nemen met de camping in Frankrijk om te overleggen over de voorwaarden.

Lees meer

Advertenite

Je trouwe viervoeter mee op vakantie

Wij begrijpen dat het tijdens een lange vakantie moeilijk is om uw hond lang te missen. Daarom zijn er in Frankrijk veel campings waar honden zijn toegestaan. Neem je hond mee op vakantie en geniet beide in de prachtige natuur van Frankrijk.

Kamperen aan zee

Wat is er leuker dan je hond mee te nemen op een strandvakantie? Hier kan de hond zich heerlijk uitleven terwijl u helemaal tot rust kan komen aan de prachtige Franse kust. Er zijn verschillende campings aan de Atlantische Oceaan waar u uw hond mee naartoe mag nemen. Daarnaast zijn er veel campings aan de Middellandse Zee die ook honden toestaan.

Hondencampings aan een meer of rivier

Er zijn verschillende campings aan een meer of aan een rivier waar je heerlijk met de hond kunt genieten van een goede vakantie. Vaak liggen de campings midden in de natuur waar de hond zich helemaal kan uitleven. Ook kan de hond zich heerlijk afkoelen in het zoete water voor het meer of de rivier.

Kleine campings waar honden zijn toegestaan

Op zoek naar een kleine camping waar honden zijn toegestaan? Op verschillende kleine campings is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Op een kleine camping kun je je helemaal ontspannen. Daarnaast zijn er in Frankrijk ook verschillende boerderijcampings waar nog meer dieren te vinden zijn. Hier kan de hond zich helemaal vinden tussen alle andere dieren.