Populaire regio's en gebieden in Frankrijk

Auvergne-Rhône-Alpes

Ontdek vanaf de camping de natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis en bergen van de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Plan je kampeervakantie in deze prachtige regio.

Bourgogne-Franche-Comté

Ervaar de ultieme kampeerervaring in de regio Bourgogne-Franche-Comté! Geniet van de prachtige natuur, rijke geschiedenis en culinaire hoogstandjes op de beste campings.

Bretagne

Bretagne is een historische regio (schiereiland) in het noordwesten van Frankrijk, bekend om zijn ruige kustlijn, middeleeuwse dorpen, oerbossen en rijke Keltische erfgoed.

Centre-Val de Loire

Centre-Val de Loire is een regio in het centrum van Frankrijk, beroemd om zijn schilderachtige kastelen, dorpen, prachtige rivieren en weelderige groene landschappen.

Champagnestreek

Unieke wijnregio in het noordoosten van Frankrijk, bekend om zijn sprankelende wijnen, charmante dorpjes en prachtige wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Corsica

Corsica is een mediterrane eilandregio in het zuidoosten van Frankrijk, beroemd om zijn spectaculaire berglandschap, azuurblauwe zeeën en unieke cultuur.

Grand-Est

Grand-Est is een regio in het noordoosten van Frankrijk, bekend om zijn historische steden, prachtige wijngaarden en indrukwekkende natuurgebieden.

Hauts-de-France

Hauts-de-France is een regio in het noorden van Frankrijk, bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige gotische architectuur en de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog.

Île-de-France

Île de France is de regio in het centrum van Frankrijk waar Parijs zich bevindt, bekend om zijn iconische monumenten, prachtige musea, haute couture en kosmopolitische sfeer.

Noord-Frankrijk

Ontdek Noord-Frankrijk vanaf de camping. Bekijk hier alle campings in Noord-Frankrijk.

Normandië

Normandië is een regio in het noordwesten van Frankrijk met dramatische kliffen, pittoreske stranden, invasiestranden, Operatie Overlord: D-day en een rijke geschiedenis.

Nouvelle-Aquitaine

Ontdek de charme van de regio Nouvelle-Aquitaine: historische steden, prachtige zandstranden, heuvellandschappen en heerlijk eten. Plan jouw reis naar Zuidwest-Frankrijk.

Occitanië

Occitanië is een regio in het zuiden van Frankrijk, bekend om zijn zonnige klimaat, de Pyreneeën, prachtige landschappen, middeleeuwse dorpjes en rijke Occitaanse cultuur.

Pays de la Loire

Pays de la Loire is een regio in het westen van Frankrijk, bekend om zijn prachtige Loire-vallei kastelen, schilderachtige vissershavens en zandstranden aan de Atlantische kust.

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Provence-Alpes-Côte d’Azur is een regio in het zuidoosten van Frankrijk, bekend om zijn mediterrane landschap, historische steden en beroemde toeristische bestemmingen.