Meer foto's

Camping Acacias

Camping Acacias in Rosières is een kalme camping op een bebost kampeerterrein met directe toegang tot de rivier in de Ardèche in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een zwembad en een animatieteam voor groot en klein. De kampeerplaatsen op camping Acacias zijn schaduwrijk en ruim. De plaatsen liggen op een vlakke ondergrond en beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Ook kunt u overnachten in een van de luxe mobilhomes of maak er een glamping vakantie van en boek een verblijf in een lodge tent. Er is een wasserette met wasmachine aanwezig op camping Acacias. Ook is er een bar en een restaurant voor als u zelf geen zin heeft om te koken. Kinderen zullen zich geen moment vervelen op camping Acacias. Er kan gezwommen worden in het mooie zwembad of gespeeld worden in de rivier. Er is een speeltuin met verschillende speeltoestellen en een tafeltennisterrein. Ook is er een volleybalveld en tafelvoetbal. Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert de camping regelmatig activiteiten en animatie zoals dansavonden, paelladiners en jeu de bouleswedstrijden.

Camping Acacias, kamperen in Ardèche

Niet alleen op de camping is er genoeg te doen, ook in de buurt kijkt u uw ogen uit. Op nog geen 500 meter van camping Acacias ligt een supermarkt, bakker en een tabakswinkel. In Joyeuse vindt u een wekelijkse markt. De grotten van Chauvet liggen op 15 kilometer rijden en ook Balazuc en haar oude straatjes is niet ver. Op de rivier de Ardèche kunt u kanoën en kajakken. Bezoek het muziekfestival in Ruoms en geniet van de authentieke Franse atmosfeer.

Overige information van deze accommodatie

Camping Acacias
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Rosières

Quartier Ribeyre-Bouchet, 07260 Rosières

Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe