Algemene gegevens

Staanplaatsen: 128
Huuraccommodaties: 65
Kampeerterrein: 7,4 ha

Airotel Camping Oléron

Camping Oléron in Le Château-d’Oléron is een mooie 4 sterren gezinscamping met zwembad gelegen op het eiland Oléron. De camping heeft direct toegang tot de zee. Ontdek de schoonheid van de natuur per paard en volg een cursus in de paardenclub. De camping beschikt over veel leuke huuraccommodaties. Wat denkt u van slapen in een woonwagen? Of in een vissershuisje met vrij uitzicht. Een vakantie op camping le Walric is een vakantie om nooit te vergeten. De camping in Charente-Maritime beschikt ook over een paardenclub die het hele jaar door geopend is. U kunt verschillende cursussen volgen en er worden mooie tochten per paard in de omgeving georganiseerd. Ook de allerkleinsten kunnen ritjes maken op de Shetlandpaarden. Zwemmen doet u in het waterpark welke verwarmd is tot 28 graden. Ook is er een tennisbaan, een multi-sportterrein en minigolf. In juli en augustus vermaken de kinderen zich in de Kids Club.

Camping in op het eiland Oléron

Kom en ontdek samen met uw gezin de geneugten van het eiland van het licht: 80 km kuststrook met 50 km strand, fietspaden door het moerasgebied, ongerepte natuur en bossen. U ontdekt er de schoonheid van de oesterhuisjes en vissersplaatsjes, de smaken van de oester, er heerst in alle seizoenen een microklimaat waardoor de mimosastruik, ook wel het ‘bouquet Oléronais’ genoemd, bloeit vanaf januari. Vanaf zonsopgang tot zonsondergang kunt u heerlijk vertoeven op een van de fijne zandstranden. Geniet van surfen of diepzeeduiken en andere watersportactiviteiten waar sportliefhebbers zo dol op zijn, maar ook van luieren voor uw broodnodige ontspanning.

Airotel Camping Oléron

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Le Château d'Oléron

19 rue de la Libération, 17480 Le Château-d’Oléron

+33 (0)5 46 47 61 82
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.