Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 69
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 900 m

Camping Alpes Dauphiné

Camping Alpes Dauphiné is een bloemrijke camping in het hart van de Hautes-Alpes gelegen aan de Route Napoléon in de buurt van het Parc National des Ecrins met een panoramisch uitzicht over de bergen. Volop activiteiten en excursies waar zowel groot als klein met veel plezier aan mee kunnen doen.

De afgebakende kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk en allen voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Voor campers biedt camping Alpes Dauphiné vlakke gestabiliseerde standplaatsen met aansluiting op water, elektriciteit en afvoer. De sanitairgebouwen zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

In de zomermaanden kunt u meedoen met verschillende activiteiten waaronder twee bergtochten per week onder begeleiding van een berggids en sportieve toernooien zoals voetbal en jeu de boules. Afkoelen kan in het zwembad met apart badje voor de allerkleinsten. Daarnaast vermaken kinderen zich uitstekend in de speeltuin of in de Kids Club.

Ontdek de Hautes-Alpes vanaf camping Alpes Dauphiné

Camping Alpes Dauphiné biedt ook excursies aan zoals raften en afdalen van de rivier de Durance. Of wat dacht u van een afdaling van de berg Charance per mountainbike. Via-ferrata en canyoning zijn ook veelbeoefende sporten in deze regio. Breng een bezoek aan Gap, de hoofdstad van het departement Hautes-Alpes, met haar prachtige oud-Provençaalse centrum. Vergeet daarbij vooral het kasteel van Charance en het Botanisch reservaat niet.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €21,00 €21,00 €24,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €7,20 per dag
Kind van 7-12 jaar €4 €4 €5,70 per dag
Huisdier €2 €2 €2,10 per dag
Mobile home 4 personen €320 €450 €550 per week
Mobile home 6 personen €450 €580 €770 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Alpes Dauphiné

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Gap

route Napoléon / N85
05000 Gap

+33 (0)4 92 51 29 95
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.