Meer foto's

Auberge et Chalets de la Wormsa

Auberge et Chalets de la Wormsa in Metzeral is een recreatiepark met 30 individuele chalets, 5 huisjes, een prachtig verwarm zwembad en restaurant gelegen in de natuur van de Alsace. De accommodaties zijn allemaal uitgerust met een kitchenette, een badkamer met toilet douche en wastafel. De accommodaties zijn het hele jaar door te huur. Een verblijf Auberge et Chalets de la Wormsa is ideaal voor een echtparen, families of groepen die opzoek zijn naar rust en houden van een ontspannen vakantie.

Vakantie in de Alsace

De vallei La Vallée de la Wormsa in de Elzas is een unieke locatie gelegen tussen Colmar en Gérardmer in de vallei van Munster. De vallei van Munster is een rustige vallei van het Regionaal Natuurpark van de Ballons van de Vogezen aan de Elzasser kant. De vallei wordt omringd door heuvels en bergen. Zowel in de zomer als winter is dit gebied populair bij toeristen. Bezoek de wijngaarden en beroemde wijnkastelen langs de Elzasser wijnroute. Wandelen op de beroemde GR5 rondom het meer van Hohneck. In december kunt u de kerstmarkten in de Alsace ontdekken. In de winter kunt u in de omgeving skiën en langlaufen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Auberge et Chalets de la Wormsa voor je op een rijtje gezet:

Auberge et Chalets de la Wormsa
Frankrijk Elzas Haut-Rhin Metzeral

72 Rue d’Altenhof, 68380 Metzeral

Duits, Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe