Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 2

Camping Aire Naturelle Les Joncquiers

Camping Aire Naturelle Les Joncquiers ligt in het Parc Naturel du Luberon in de Vaucluse, één van de mooiste streken van de Provence, in Zuid-Frankrijk. De Luberon staat bekend om zijn strakblauwe hemel, stralende zon, zuivere lucht en de talrijke pittoreske dorpjes. Het kampeerterrein bevindt zich op een zuid helling tegenover de Mourre Nègre, het hoogste punt van de Luberon (1125 meter), drie kilometer van het dorpje Saint-Martin-de-Castillon. De camping heeft 30 staanplaatsen. Het merendeel onder eeuwenoude eiken of zonlicht filterende acacia’s. Tevens is er een aantal zonnige plekken met prachtig uitzicht op de Luberon. Tentkampeerders kunnen eventueel kiezen voor het autovrije gedeelte op het terrein. Camping Aire Naturelle Les Joncquiers beschikt over een zwembad en 3 eenvoudige sanitairblokken. Verblijf op en toegang tot de camping uitsluitend vanaf 18 jaar.

We hebben een aantal opties voor Camping Aire Naturelle Les Joncquiers voor je op een rijtje gezet:

Camping Aire Naturelle Les Joncquiers

Frankrijk Provence Vaucluse Saint-Martin-de-Castillon

84750 Saint-Martin-de-Castillon

+33 (0)4 90 75 20 11
Engels, Frans, Nederlands

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Camping alleen voor volwassenen

    Les Joncquiers is een camping alleen voor volwassenen, de ligging is prachtig ten zuiden van de Mont Ventoux en in het lavendelgebied. De reden waarom wij daar graag naar toe gaan is de mooie ruime staanplaatsen voor tent of caravan, ook is er een gedeelte wat autovrij is met bomen en vogels om je heen. Er is een klein zwembad en een leuk eenvoudig terras waarbij je bij aankomst hartelijk word ontvangen met een glaasje wijn, en tevens de kampeerregels worden besproken, die zijn vrij streng, wij hebben daar geen moeite mee, het zorgt er voor dat het schoon is en men geen last heeft van elkaar met bv harde muziek of geschreeuw. Er is een mooi groot grasveld waar je op een bankje van de omgeving kan genieten met of zonder je glaasje wijn. WiFi is vrij moeilijk te ontvangen maar met een beetje geduld is het wel mogelijk.

    Gereisd met partner in mei, juni, juli en september in 2015, 2016 en 2017.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.