Camping de Châlons-en-Champagne is een familiecamping op 25 min. te voet van het centrum van Châlons-en-Champagne in een natuurlijke omgeving in de Champagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 143
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 7,5 ha
Hoogte: 83 m

Camping de Châlons-en-Champagne

Camping de Châlons-en-Champagne is een groene familiecamping op 25 minuten lopen van het centrum van Châlons en Champagne in een weelderige natuurlijke omgeving in de Champagne. Vissen in het privémeer van de camping, de rijke historie en cultuur ontdekken van de Champagne en genieten van de rust en de natuur maakt deze camping een ideale verblijfplaats. De kampeerplaatsen zijn ruim, gestabiliseerd en bieden voldoende schaduw voor heerlijke koele dagen in de zomer. De stacaravans zijn van alle gemakken voorzien en u kunt elke dag verse croissantjes en brood bestellen bij de receptie. Sportliefhebbers vermaken zich op het sportterrein van Camping de Châlons-en-Champagne waar ze onder andere kunnen volleyballen, voetballen en basketballen. Een gezellige ervaring voor groot en klein is de minigolf. Daarnaast is er een speelruimte met biljart, tafeltennis en tafelvoetbal, de plek waar jongeren samen kunnen spelen. Elke maandag en vrijdag is er een Kids Club voor kinderen en kunnen ouders een leuk uitje maken met z’n twee!

Groene camping in de Champagnestreek

Op enkele minuten van camping Châlons en Champagne ligt het gelijknamige idyllische stadje. Er zijn ook vele fietspaden in de regio voor lange tochten. Golfliefhebbers spelen een potje op een van de golfbanen in de buurt. Het hele jaar door kunt u genieten van de leuke festivals en evenementen die in de regio worden georganiseerd. Zo proeft u het typische Franse sfeertje. Bezoek ook de grotten of een leuke brocante!

Camping de Châlons-en-Champagne

Frankrijk Champagne-Ardenne Marne Châlons-en-Champagne

rue de Plaisance, 51000 Châlons-en-Champagne

+33 (0)3 86 37 95 83
Duits, Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.