Meer foto's

Camping de Kérabus

Camping de Kérabus is een mooie familiecamping gelegen in Bretagne. Deze camping beschikt over een prachtig zwembad, speeltuin, recreatieruimte en sportterrein. Daardoor is camping de Kérabus zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen of groepen vrienden die op kampeervakantie gaan. Deze camping verhuurt kampeerplekken en huuraccommodaties. De accommodaties variëren van mobile-homes tot safaritenten en zijn allemaal goed onderhouden en eigentijds ingericht. Het is een klein en groen terrein wat ook erg geliefd is bij senioren die van een wat rustigere vakantie houden in het laagseizoen.

Kamperen in Bretagne bij camping de Kérabus

Camping de Kérabus is mooi gelegen in de Morbihan in Bretagne. Carnac is de dichtstbijzijnde grote stad en zeker de moeite waard om te bezoeken. Maar ook fietsen en wandelen is in deze omgeving erg leuk om te doen. Bekijk de mooie natuur op de fiets of te paard en geniet van de prachtige omgeving van de Morbihan. Maar op de camping hoef je je ook zeker niet te vervelen, want op camping de Kérabus is genoeg te doen voor jong en oud. Neem een frisse duik in het zwembad of speel een potje jeu-de-boules op het terrein. Maak er een mooie actieve vakantie van op camping de Kérabus.

 

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping de Kérabus voor je op een rijtje gezet:

Camping de Kérabus
Frankrijk Bretagne Morbihan Carnac

13 Allée des Alouettes, 56340 Carnac

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe