Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 22

Camping de Tauves

Camping de Tauves is een camping in Puy-de-Dôme met zwembad in de regio Auvergne. De camping beschikt over animatie, campingwinkel, tennisbaan, zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. Gelegen op 850 meter boven de zeespiegel aan de voet van het Massif du Sancy, heeft onze camping 75 locaties verspreid in een bloemrijke park van 3,5 ha. U kunt ook verblijven in een stacaravan comfort. Een scala aan activiteiten wordt aangeboden: in het meer zwemmen, fietsen, vissen, paardrijden. Voor wie op zoek is naar wellness en ontspanning, het kuuroord van Bourboule ligt op slechts 13 km.

Kamperen in Puy-de-Dôme

Kamperen in de prachtige omgeving van Tauves is ideaal om het departement Puy-de-Dôme in de regio Auvergne te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van deze camping zijn mountainbiken, wandelen. Een verblijf op Camping de Tauves is ideaal voor avonturiers, camperaars, ouders met tieners, vakantie in de bergen, vakantie met de hond, zwemliefhebbers.

Camping de Tauves

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Tauves

Les Aurandeix, 63690 Tauves

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.