Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 19

Camping Des Etangs

Camping Des Etangs in Aubigny-sur-Nère is een fraaie camping met zwembad in de Cher gelegen aan een meer. De familiecamping in Centre-Val de Loire beschikt over bungalowtenten, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Des Etangs een leuke kids club en een zwembad met een kleuterbad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je tussen de maanden juni en augustus maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Ontdek de Cher

Camping Des Etangs is het ideale vertrekpunt voor fietsers en wandelaars om de streek Sancerre Sologne te ontdekken. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Cher interessante bezienswaardigheden. Aubigny-sur-Nère ligt op maar 1 kilometer van de camping vandaan en neemt je 6 eeuwen mee terug in de tijd. Ook kan je de Schotse huizen uit de geschiedenis bewonderen. Verder kan je de prachtige natuur, kastelen en erfgoederen bezoeken.

Camping Des Etangs

Frankrijk Centre-Val de Loire Cher Aubigny-sur-Nère

Route d’Oizon, 18700 Aubigny-sur-Nère

+33 (0)2 48 58 02 37
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.