Alle foto's

Camping du Lac

In een zeer rustige omgeving bij het meer, op 2.5 km van Argelès-Gazost in de Franse Pyreneeën en 10 km van Lourdes ligt Camping du Lac. De camping is buitengewoon goed gelegen te midden van 5 bergdalen en de bekendste bezienswaardigheden: alle bezienswaardigheden liggen rondom de camping! Het is hier een paradijs voor wandelliefhebbers, fietsers en liefhebbers van zwemmen in natuurwater.

Zeer ruime plaatsen

Camping du Lac biedt in de eerste plaats veel ruimte. Plaatsen van 110 tot 230 m², in de zon of in de schaduw, naargelang de beschikbaarheid. Mooie plaatsen voor ontspanning om zo het beste uit uw vakantie te halen. De camping heeft twee verwarmde zwembaden en een spa, die speciaal gewijd is aan ontspanning en welzijn. Geniet bijvoorbeeld van een hydro massage. Bar restaurant en winkeltje zijn ter plaats.

Kamperen in de Franse Pyreneeën

Camping du Lac is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. Je viert hier vakantie aan de rand van het “Parc National des Pyrenees”. Dit prachtig natuurgebied van de Hoge-Pyreneeën is een van de mooiste van Frankrijk en is befaamd vanwege zijn grote verscheidenheid in flora en fauna. De camping ligt centraal te midden van: Het mythische “Circus van Gavarnie” (UNESCO) en het minder bekende “Circus van Troumouse”. Cauterets met de Pont d’Espagne, het Lac de Gaube, een prachtig en hoog gelegen toeristisch oord met zeer mooie wandelingen. Ook vind je er de bekendste passen Cols du Tour de France, zoals Soulor, Aubisque, Tourmalet, Aspin en Hautacam.

Overige information van deze accommodatie

Camping du Lac (Pyreneeën)
Frankrijk Occitanië Hautes-Pyrénées Arcizans-Avant

29 Camin d’Azun, 65400 Arcizans-Avant

Engels, Frans, Nederlands
juni - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe