Meer foto's

Camping Fautais

Camping Fautais is een gezellige kleine camping in het dorpscentrum van La Faute-sur-Mer in het departement Vendée in de Pays-de-la-Loire. De camping heeft verschillende chalets en appartementen die allemaal mooi ingericht zijn en geschikt zijn voor vier personen. Op de camping is genoeg te doen, zo heb je een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Camping Fautais ligt op een paar honderd meter lopen van het strand. De camping ligt in een bloemrijke en groene omgeving dicht bij de Atlantische Oceaan, de rivier Le Lay en verschillende kleine meertjes.

Omgeving van de La Faute-sur-Mer

In de omgeving van camping Fautais is genoeg te doen. Zo kan je prachtig wandelen over het strand, zeevissen, zeilen, mosselen proeven, een dagje rondlopen in het themapark Puy du Fou, het eiland Île de Noirmoutier, naar de Marais Poitevin een moerasgebied met een prachtige natuur en nog veel meer. De camping is geopend van 1 april tot 30 september.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Fautais voor je op een rijtje gezet:

Camping Fautais
Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Faute-sur-Mer

18 route de la Tranche, 85460 La Faute-sur-Mer

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe