Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne is een eilandcamping tussen de Périgord en de Quercy in de Corrèze in de Limousin. De perfecte camping als u houdt van water, gezellige activiteiten en cultuur. De grote kampeerplaatsen liggen in de zon en in de schaduw, net wat u zelf prettig vindt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook kiezen voor glamping en overnacht u in een ingerichte tent. Er is een café-snackbar met afhaalmaaltijden en huisgemaakte pizza’s. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood en zoete broodjes. De wasserette bestaat uit een wasmachine en een droger en muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Op Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne vindt u een groot verwarmd zwembad en een waterspeelzone met peuterbadje. Rondom het zwembad staan ligstoelen om uit te rusten en een boek te lezen. Ontmoet andere campinggasten bij de tafeltennistafels of in de recreatieruimte. Hier vindt u ook een televisie, bibliotheek en gezelschapsspelletjes. Voor de kleintjes is er een speelterrein met uitdagende speeltoestellen en een luchtkussen. Tijdens de zomermaanden is er een Kids Club met knutselactiviteiten, ludieke workshops en sportieve wedstrijden.

Ontdek de Corrèze & Dordogne

Rondom Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne is er van alles te beleven. Ga kanoën of kajakken op de rivier de Dordogne. Er kan ook gevliegvist worden en er zijn tal van grotten te bezoeken. Met kinderen is de Corrèze ook een waar plezier: dierenpark, ritjes met de poney, museum over Neanderthalers en een boerderijbezoek. Bezoek het kasteel van Castelnau en kijk uit over de Dordogne. Verken de aarde van binnenuit en bezichtig de gouffre de Padirac. Bezoek tijdens uw verblijf op de camping ook de 7 mooiste dorpen van Frankrijk: Collonges la Rouge, Turenne, Curemonte, Rocamadour, Carennac, Loubressac en Autoire.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne
Frankrijk Limousin Corrèze Beaulieu-sur-Dordogne

Boulevard Rodolphe de Turenne, 19120 Beaulieu-sur-Dordogne

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe