Algemene gegevens

Staanplaatsen: 185
Huuraccommodaties: 66
Kampeerterrein: 10 ha

Camping La Croix Clementine

Camping La Croix Clementine is een gezellige familiecamping gelegen in Cendras in de Gard in Languedoc-Roussillon. Het dorpje waar de camping ligt is zeker een bezoekje waard. De camping ligt op een natuurlijke plek en u kunt kiezen uit het huren van een kampeerplaats of huuraccommodatie. Er zijn meerdere zwembaden op het terrein en er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. U komt gegarandeerd tot rust op deze fijne, ruime natuurcamping in Zuid-Frankrijk.

Boek Camping La Croix Clementine bij een van onze partners:

185

66

10 ha

Camping La Croix Clementine

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Cendras

1313 route de la Baume
30480 Cendras

+33 04 66 86 52 69
Engels, Frans
begin april - half september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Zijn de 4 sterren meer dan waard

    Heerlijke 2 weken gehad. Een echte Franse camping, weinig Nederlanders (vonden wij heerlijk), superschoon, goed onderhouden, ruime plekken, vriendelijke eigenaren, heerlijk zwembad waar je gewoon in mocht springen/met banden enzovoorts. Goede service en een prachtige omgeving (Anduze, Saint Jean du Gard, Nimes, Avignon enzovoorts). Zijn hun 4 sterren meer dan waard.

    Gereisd met partner en met een groep in juli in 2016.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.