Camping La Ferme de la Serraz is een gezellige camping in de Haute-Savoie (Rhône-Alpes) vlakbij het Meer van Annecy in het hart van de Franse Alpen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 83
Huuraccommodaties: 101
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping La Ferme de la Serraz

Camping La Ferme de la Serraz is een gezellige camping in de Haute-Savoie vlakbij het zuiverste meer van Europa: het Meer van Annecy in het hart van de Franse Alpen. Watersport is één van de trekpleister van deze streek en ook op de camping treft u een verwarmd zwembad met peuterbad voor de kleintjes. De stacaravans op camping La Ferme de la Serraz zijn gelegen op een zonnig grasland met schaduwrijke bomen. Daarnaast beschikt elke accommodatie over Wi-Fi zodat u ook contact kunt onderhouden met het thuisfront. Bedden worden gereed gebracht voor aankomst en de camping biedt een keukenkit en wellnesskit aan met zeep en biologische douchegel en handdoeken. Op de camping vindt u gezelligheid tijdens een potje pingpong of een wedstrijd jeu de boules. Kinderen vermaken zich in de speelzaal of op één van de speelterreinen.

Camping aan het Meer van Annecy

U kunt fietsen en mountainbikes huren op camping La Ferme de la Serraz en genieten van een ritje op de fiets. Op minder dan 400 meter van de camping bevindt zich het beroemde fietspad van 30 kilometer dat langs de oevers van het Meer van Annecy voert. Ook erg leuk om te doen op rolschaatsen of skates. De golfbanen van Giez en Talloires zijn uitermate geschikt voor golfliefhebbers en herbergen een 9- en 18-holes parcours. De vele watersportactiviteiten vindt u op het strand van Doussard op 1500 meter van de camping waar u kunt windsurfen, waterfietsen en zeilen. Echte durfals gaan parapenten of raften in de bergrivieren van de Haute-Savoie.

We hebben een aantal opties voor Suncamp La Ferme de la Serraz voor je op een rijtje gezet:

Suncamp La Ferme de la Serraz

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Doussard

rue de la Poste, 74210 Doussard

+31 (0) 488 45 42 45
Engels, Frans, Italiaans
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.