Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping la Roquette

Camping la Roquette is een mooie familiecamping gelegen in het plaatsje Chateaurenard in Bouche-du-Rhône. Deze camping beschikt over een aantal faciliteiten, zoals een mooi verwarmd zwembad, een bar/restaurant en wifi verbinding voor alle campinggasten. Er heerst een familiale sfeer op de camping en er worden in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er aquagym, jeu-de-boules toernooitjes en dans- en karaoke avonden. Wil je een middagje ontspannen? Boek dan een massage bij de schoonheidsspecialiste op de camping. De ultieme manier om tot rust te komen, terwijl de kinderen zich prima vermaken in het zwembad of bij de speeltuin.

Natuurcamping in Zuid-Frankrijk

Op deze camping hoef je je zeker niet te vervelen deze vakantie. Boek een massage, neem een duik in het zwembad, speel een potje jeu-de-boules of huur een mountainbike en verken de omgeving. Wandelingen maken kan natuurlijk ook, er zijn in de buurt van de camping een aantal mooie wandelroutes uitgezet. Voor het strand moet je nog wel een eindje rijden, maar de rivier Durance ligt wel in de buurt van de camping. Ben je na een dag op stap terug op de camping en heb je geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere pizza of een andere maaltijd.

We hebben een aantal opties voor Camping la Roquette voor je op een rijtje gezet:

Camping la Roquette

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Châteaurenard

745 avenue Jean Mermoz, 13160 Châteaurenard

+33 (0) 4 90 94 46 81
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.