Algemene gegevens

Staanplaatsen: 123
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping La Route Blanche

Kawan Village Camping La Route Blanche in Breville-sur-Mer is een kleurrijke familiecamping in Manche omgeven door bloemen en vlakbij de zee in de baai van Mont-Saint-Michel met uitzicht op de eilanden Jersey en Guernsey in Normandië. Met de zee op 5 minuten afstand en een prachtig verwarmd zwemparadijs de ideale plek voor een heerlijke vakantie. De camping beschikt over ruime afgebakende kampeerplaatsen. De stacaravans hebben een houten terras met klein tuinhuisje en een barbecue. Het perfecte decor voor lange zomeravonden. Het grote zwemparadijs van 360m² beschikt over een peuterbadje, bubbelbaden, waterglijbanen en zonneterras. Om fit te blijven organiseert camping La Route Blanche aquagym in de zomermaanden. Daarnaast zijn er leuke activiteiten op de camping voor jong en oud zoals schatzoeken, karaoke en thema-avonden. Voor kinderen is er een Kids Club.

Kamperen in Normandië

Op een paar meter van camping La Route Blanche ligt het mooie fijne zandstrand waar u kunt zwemmen en genieten van de zon. Golfliefhebbers kunnen elke dag een potje golf spelen op de 9- en 18-holes golfbaan op 200 meter van de camping. Verder kunt u prachtige Normandische plaatsen bezoeken (Granville), paardrijden, tennissen, zeilen en zelfs voetvissen. Volop te beleven in Normandië!

We hebben een aantal opties voor Camping La Route Blanche voor je op een rijtje gezet:

Camping La Route Blanche

Frankrijk Normandië Manche Breville-sur-Mer

6 la Route Blanche, 50290 Breville-sur-Mer

+33 (0)2 33 50 23 31
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Wel leuk gehad maar absoluut geen aanrader

    Zijn niet Nederlands vriendelijk. Spreek je de taal niet Is jou probleem werd er gezegd. Onterecht beschuldigd. Security is agressief naar kinderen toe Mag niet veel bij zwembad. Echte zwembroek verplicht kinderen onder 18 niet zonder ouders naar zwembad. Geen zonnebrand crème bij zwembad niet gillen niet eten niet rennen niet plonzen. Wel leuk gehad maar absoluut geen aanrader

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.