Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 118
Kampeerterrein: 6,5 ha

Camping L’Avena op Corsica

Camping L’Avena is een ruime gezinscamping op Corsica op een unieke locatie met veel groen in het zuiden op het eiland aan de kust van Frankrijk. Een waar paradijs met hoge pijnbomen, woeste natuur en azuurblauwe zee waar u geniet van een ongedwongen strandvakantie aan de Middellandse Zee. Bij een verblijf op camping L’Avena heeft u rechtstreeks toegang tot het zandstrand waar u een frisse duik kunt nemen in de Middellandse Zee. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar worden er geregeld activiteiten georganiseerd in de Kids Club tijdens de warme zomermaanden. In de avonduren komt iedereen bij elkaar voor een gezellig spelletje en wordt er genoten van dans en muziek.

Kamperen op Corsica bij camping L’Avena

Corsica ligt op 180 km van het Franse vasteland en via de Corsica ferry arriveert u zo in Nice voor een leuke stedentrip. Op het eiland zelf kunt u de indrukwekkende krijtrotsen van Bonifacio bezichtigen. Boek een tochtje op een boot in deze stad en wie weet ziet u wel dolfijnen rond het bootje. In de hoofdstad Ajaccio is er elke zondag een gezellige markt met lokale producten als honing en kaas. Ontdek het eiland te voet of te paard. De vele wandelroutes leiden langs prachtige natuur. Onderwatervissen is een unieke ervaring op het eiland dat u zeker niet mag missen.

We hebben een aantal opties voor Camping L'Avena voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Avena

Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Sartène

Campéole L’Avena, Route de Tizzano, 20100 Sartène

+33 (0)4 95 77 02 18
Duits, Engels, Frans, Italiaans
eind mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.