Camping Le Carpenty

Camping Le Carpenty in Ruoms is een familiecamping tussen Vallon-Pontd’Arc en Ruoms in de Ardèche in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een directe toegang tot de rivier de Ardèche waar u kunt pootje baden en vissen. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een groen en rustig kampeerterrein. De plekken zijn zeer ruim en schaduwrijk en geschikt voor tenten en caravans. Mindervaliden kunnen ook gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen. Naast traditioneel kamperen verhuurt de camping ook mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een kleine bar aanwezig waar u een drankje kunt drinken tussen twee potjes jeu de boules in. Via de broodservice eet u dagelijks vers brood. Voor kinderen is er een speeltuin op camping Le Carpenty. Sportliefhebbers kunnen een potje tafeltennis spelen bij de tafeltennistafel, ook kan men volleyballen en jeu de boules spelen. Er is water genoeg op en rondom de camping. Pootje baden kan in de rivier, maar er kan ook naar hartelust gezwommen worden in het zwembad. In de ochtend organiseert de camping ochtendgymnastiek en ‘s avonds zijn er thema-avonden.

Familiecamping in de Ardèche

Rondom camping Le Carpenty zijn er tal van bezienswaardigheden. De grotten in de Ardèche zijn echte trekpleisters. Bezoek bijvoorbeeld de grotten in Aven d’Orgnac, de grot van Cocalière en de grot in Aven-de-Marzal. Houdt u van water? Maak dan een afdaling op de Gorges de l’Ardèche per kano of kajak. Verder kunt u karten, quadrijden, wandelen en paardrijden in de regio.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Carpenty voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Carpenty
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Ruoms

route de Grospierres, 07120 Ruoms

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe