Camping le Moulin de Julien is een prachtige familiecamping gelegen bij de middeleeuwse stad Cordes-sur-Ciel in Midi-Pyrénées. Deze camping is rijk aan prachtige natuur en een mooie omgeving.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 100 m

Camping Le Moulin de Julien

Camping le Moulin de Julien is een prachtige familiecamping gelegen bij de middeleeuwse stad Cordes-sur-Ciel in Midi-Pyrénées. Deze camping is rijk aan prachtige natuur en een mooie omgeving. De kampeerplekken zijn omgeven door groen en zijn erg ruim, er is zeker gedacht aan de privacy van de kampeerder. Camping le Moulin de Julien is gelegen aan een meer met een ligweide, een heerlijke plek om te ontspannen in de zon. Het is toegestaan om te vissen in het meer. Daarnaast is er ook een prachtig zwembad met waterglijbaan op het terrein en hier zullen de kinderen zich prima in vermaken. Er is iedere ochtend vers brood bij de receptie, zo geniet je elke ochtend van de vakantie van een heerlijk ontbijtje voor de tent.

Familiecamping Le Moulin de Julien in Midi-Pyrénées

Op camping Le Moulin de Joulin hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een prachtig zwembad, ligging bij een meer en omgeven door natuur. Huur een fiets of mountainbike, maak een mooie tocht en verken de omgeving. Of maak een wandeling via een van de uitgezette wandelroutes in de buurt van de camping. Kortom, beleef een mooie vakantie (met de kinderen) op camping Le Moulin de Julien.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €17 €21 per dag
Extra persoon €6 €6 €7 per dag
Kind tot 18 jaar €5 €5 €5 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Elektriciteit (5A) €4 €4 €4 per dag
Stacaravan 4 personen €320 €320 €550 per dag
Chalet 3 personen €320 €320 €550 per week
Chalet 5 personen €360 €360 €610 per week

Camping Le Moulin de Julien

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Cordes-sur-Ciel

Livers Cazelles
81170 Cordes-sur-Ciel

+33 (0) 56 35 61 11 0
Engels, Frans
begin mei - eind september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.