Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Kampeerterrein: 4,57 ha
Hoogte: 60 m

Camping Le Moulin Fort

Camping Le Moulin Fort is een groene camping gelegen in Francueil-Chenonceaux in Centre-Val-de-Loire. De camping is gelegen aan de oevers van de Cher en op 15 minuten van Chateau de Chenonceau. U kunt uw caravan, camper of tent installeren op de vlakke en schaduwrijke kampeerplaatsen. Er zijn in totaal zo’n 130 kampeerplaatsen beschikbaar op dit kampeerterrein. Op de camping bevindt zich een bar, een restaurant en een supermarktje. Deze faciliteiten zijn iedere dag geopend in het hoogseizoen. De camping heeft geen huuraccommodaties. Aan de kinderen is ook gedacht op dit kampeerterrein. Er is namelijk een prachtig zwembad, een speeltuin en u kunt kano’s huren en de rivier op gaan. Leuke activiteiten waardoor de kinderen zich zeker niet zullen vervelen.

Groene camping in Indre et Loire

In het hart van de Loire-vallei ligt camping Le Moulin Fort in Frankrijk. De camping is ideaal gelegen en trekt dan ook veel natuurliefhebbers en wandelaars aan. Bezoek prachtige kastelen, zoals Chateau de Chenonceau. Of bezoek andere unieke attracties in Centre-Val-de-Loire. Houdt u van historie, wijn, architectuur of mooie tuinen? Dan bent u in dit gebied op de juiste plek. Komt u terug van een lange dag weg en heeft u geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Moulin Fort voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €19 €26 per dag
Extra persoon €3,50 €4,50 €5,50 per dag
Kind 4-12 jaar €3 €3,50 €4,50 per dag
Elektriciteit 6A €4 €4 €4 per dag
Hond €0,00 €2 €3 per dag
Extra auto €0,00 €2 €2 per dag
Toeristenbelasting €0,60 €0,60 €0,60 per dag

Camping Le Moulin Fort

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Francueil

Le Moulin Fort, 37150 Francueil-Chenonceaux

+33 (0)2 47 23 86 22
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
7 mei - 27 september 2020

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.